mhmmddgc Askiletotomsu evet giyinmiyotlar ilk kızım haziranda doğmuştu. Hiç hastane çıkışı giyinmedi sadece klima açtığımız odaya götüreceğim zaman giyindirdim. İlk günler korkumdan giydirmiştim isilikmolfu çocuk. hep kısa tulumlardan aldım onları giyindirdim
Askiletotomsu mhmmddgc kısa tulumlar mi ? Şort tarzı mi oluyor. Koldan mi kısa sadece ? Bacakları uzun koldan kısa şeklinde mi yani
mhmmddgc Askiletotomsu Bacakları uzun kolları kısa olanda olur diğeride olur. Ben urfada yaşıyorum belki ondan bu kadar ince giyindirdim. Ama müslin tulumlar var çok rahat oluyor öneririm hem terletmiyor. yaşadığınız şehre göre hareket edin bence. Bu kızım ağustosta doğacak yine kısa şeyler alıyorum. çocuklar bunalıyor. Ama yaz bebeği en güzeli Rahatça yıkıyorsunuz kat kat giyindirmek zorunda değilsiniz banyo hiç sıkıntı olmuyor en büyük rahatlık bence😂
Gookceeeee Askiletotomsu Evet uzun kol da havalar kötüleşirse bulundurmak iyi olur 1-2 tane ben ilk doğumumda 4 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay 4 tane de 6-9 ay almıştım bimde satılıyordu o zaman geldiğinde baya çok almıştım çünkü çok kirleniyor işiyor büyük tuvaletini ilk zamanlar çok yapıcak ona göre almanızı tavsiye ederim kusması herşeyi olucak göz önünde bulundurun derim
hunilimom Askiletotomsu altına giydirdigimiz zıbın bol olsun çünkü kusuyr kakasi cikiyor yazın kolay yıka 2 saatte kuruyor diğerleri 3-6 aylık olur benim kızım tombik digdu 3840 Gr 0-3 veya 1-3 aylık en fazla 20 gün felan giydi
Birkuzucukbeklerken Askiletotomsu klima kullanıyorsan giydir canim üşür ama kullanmam dersen giydirme ben bi tek hastanede giydirdim yenidogan takimini evde zibinla kaldi
3minnosanasii bykarakan canım ben de Gaziantep’te yaşıyorum,eviniz kuzeye bakıyor herhalde güneş felan vurmuyor içeri ondan uzun kol giydirmişsindir
bykarakan 3minnosanasii tam aksi aslında güneş batana kadar her odam güneş alır ama kızım çok minik doğduğundan giydirdim vucut ısısı düşüyordu hastanede de sürekli
Meraliso Askiletotomsu o anda aklıma gelmedi delikli dedim 😀 jakarli zibinlar oluyor ya ondan ben giydirmek istemedim üst üste ama ellerinden anlaşılıyor zaten üşüdükleri mecbur ilk ay giydiriyorsun sonra çok istemiyor arkadaşın dediği gibi 37derece vücut ısısından normal havaya alışmak zor ağustos ayı ve istanbulsa giydirilir ama sıcak Bi bölgeyse giydirilmez isilik olur yavru
Askiletotomsu Meraliso yanlışınız var İnternetten doktorları dinleyebilir ve farklı ddoktorlara sorabilirsiniz bebeklerin usuduklerine ellerinden ve yüzlerinden asla bakilmaz
Aysh89 Bnde ağustosta doğum yapacağım 15 20 gbi dedi doktor 10 takımların uzun kollu hep üstleri ve annem bebek doğunca üşür dedi sende üşürsün dedi doğum sonrası o yüzden hep uzun kollu bnimkilerde
_momy_ Askiletotomsu benim temmuzda inşallah bende hastane çıkışı aldım üç tane üçü de uzun kollu kalanları kısa kol zıbın ve patikli alt şeklinde aldım iç sıfır kollu ebebekten atlet tarzı alıcam düz beyaz daha sonra inşallah daha da ağırlaşmadan
mom1111 Askiletotomsu canım ilk 1 ay bebekler hassas olduğu için yazlık uzun kollulardan Alabilirsin Doktorlar ilk 1 ay sizden 1 kat daha kalın diğer aylar sizle aynı giyinebilir diyorlar
Askiletotomsu mom1111 bir tane uzun kollu zıbın almıştım. Gerisi sıfır ve yarım kollu olmak üzere alcam Aslında ben şunu sormak isterim uzun kısa koldan ziyade 6 zibinimiz var Kactane zıbın kaç tane ağız mendili kaç muslinimiz olsun