Adeninannesiii Askiletotomsu benimde tahmini 17 Eylül bu konuda kafam çok karışık ama sanırım uzun kollu zıbınlardan giydiririz bebeklere göre bence serin ve soğuk gelir diye düşünüyorum gerçi Ağustos hala sıcak olur off sağol arkadasım yine düştüm buna 😂
Ebrar_63 Askiletotomsu ilk defa bı doğumum yaza denk geliyor ve ülkenin en sıcak ilindeyim yinede uzun ve kısa kollu aldım artık çocuğun durumuna göre giydiricem ama hastanede uzun kollu giydiririm
Askiletotomsu Adeninannesiii 🤦bu çocuk karnimizda 36-37 dereceden çıkıp evin 28-29 derece sıcağında nasıl üşümez abi ya
Pcoslubiranne Adeninannesiii oglum 16 eylul dogumlu kisa giydirmedim tabi hangi bolgede yasiyorsunuz bilemedim de.Karadeniz soğuk oluyor.
Adeninannesiii Askiletotomsu işte bide tek zıbın değil kundak olayı var bilmiyorum bilen birileri bi yardımcı olabilir miiiii Ağustos- Eylül ayıııı doğuranlarrrrrr bi bakın 😄😂
Askiletotomsu Adeninannesiii Uff çok zor değil mi ya Daha bide puset mi ana kucagi mi puset ortu lazım mı Kanguru gerek mı bebek arabası ne zaman lazım hemen almak şart mi Çoraplı tulum alınacak mı Ayağı pamukçuk olur çorapsız mi gezcek Tonla dert var hiç birinin cevabı yok bende
Canpolat Adeninannesiii şimdi nerede yaşadığına bağlı ben Ağustos sonu Eylül başı doğum yapacam bizim Batman ilçesi 40 derece üstü oluyor ve esen rüzgar bile sıcağından insanın nefesini kesiyor o yüzden ilk 3 ay tulum almicam 3-6 ay tulumlarını alıcam ama zıbın kısa kollu giydircem çünkü evim de aşırı sıcak tek bir odada klima var onu açamam sürekli kısa kollu zıbın üstüne alt üst takım giydiririm çünkü 37 dereceden 24 e düşüyorlar bir süre alışmaları zor oluyor şey yaparsınız kolları dirsekten olan zıbınları giydirip yada kısa kollu zıbın üstüne muhakkak bi pantolon ve üst kısmı giydirip uyurken üstüne müslin atarsanız battaniye yerine iyi olur zaten anlarsınız üşüyüp üşümediğini 🙂
Zeynosunannesii Askiletotomsu 6 aya kadar olan tulumlar genelde çoraplı ayaklı oluyo canm alabilirsin ayaklı eylülden sonra zaten serinlee hava tulumun içinden ince bı çorap bile giydirirsin
Nisa1710 Askiletotomsu bence puset örtüsü gereksiz üstüne battaniye ört yine aynı olay ben müslin felsn örtüvericem😂
gamzeminaaa Askiletotomsu çok farklı bir zamanda doguruyoruz kuzum. Soğuk mu olur sıcak mi olur üşür mu üşümez mi bilmiyoruz. 10 lu hastane çıkışı almalı mıyım ? 5li hastane çıkışı mi alsak? Ayyyyy ayyy 😏😏😏
Kbrmoms_ Bende ağustosta doğurucam Allahın izniyle ama ben hep uzun kollu aldım cunku yeni doğmuş bebek ne kadar sıcak olsada öyle çıplak bırakılmaz bence azcık toparlanıncada zaten sıcaklar biter o yüzden uzun kollularınızı alın bence kızlarr
Kbrmoms_ Askiletotomsu benim aldığım bebek arabasına puset takılıyor 6-7 aydan sonra arabaya geçiliyor o yönden puset aldım çevremdekilerde hep puset kullandı bana rahat geliyor valla deneyip görücez bakalım 😜
Adeninannesiii Askiletotomsu uzun kollu zıbın ve patikli alt giydiricez bence pamuklu yada patiksiz alt ve çorap bende genelde aldıklarım bu şekilde hep aslında ama işte pişik isilik derdi var arkasında terleyip hasta olursa falan of ağlarım işteeee
Kbrmoms_ Askiletotomsu öyle kolu bacağı çıplak olmaz yeni doğan bebek incede olsa bi uzun kollu bi patikli don şarttt bencee 😂😂
Gulizar_29 Askiletotomsu kız bacım uzun kollu zıbın giydirirsen altına bide pijama olur zaten gündüz sıcağında uzun kollu zıbın olmaz gecede bi yelek bi ince kundak tamam böyle şeyleri düşünme şuan ne desek genelde uymaz o an sıcak mı serin mi bebeğin usuyormu sıcağı mı sevmiyor deneyerek anlayacaksın nerde yaşadığın da önemli tabi