Gamzebrb Dilsay boşver valla hiç canını sıkma bildiğim kadarıyla kendiside hemen hamile kalmamıştı ne zamandır bu forumda ben üstüne doğum yaptım bebeğim 5 aylık olacak daha ağıstosta doğurdam yazmış yalan söylüyo bence sırf troll için burda
Gamzebrb Eslem_1 eskiden beri görüyorum benimde çok sinirimi bozdu bu formda salça olmadığı kimse kalmadı konuşma tarzından erkek olduğunu düşünüyorum
Deletedmom7373700 Poyfudukk kız senin tırnakların ne güzel ya öyle püüüğ sana çok beğendim hepsini atta iki gözüm açılsın 😂🌸
Dilsay Mavidunyamm Ama o beni çok hassas yerimden vurdu bende o yüzden yağdırdım 🥲Profilime bak biriyle hic tartışmış miyim?Hatta dualar ederim genelde öyle postlara bakarim❤️
Poyfudukk iremm3434 teşekkür ederiz 🥰 ismini mahinev düşünüyoruz ama daha zaman var belki fikrimiz değişir 😅
iremm3434 Sehrbnon12 evet ya ben yemek yerken bile o haftalarda ağzımdaki lokmayla uyuyakalıyodum 😂 rabbim şimdiden kolaylık versin inşallah kolay geçer hamişliğin
iremm3434 kckelf123 yaaa bununda burnu çok minnoşş fındık gibi allah bağışlasın güzelim ömrü uzun olsun inşallah 🥰😘😂🥰