Benim de doğumum kolay geçti çok şükür, ilkti heyecanlıydı 5. Aydan itibaren hep erken doğum tehlikesi yaşadım ama normal hayat standartlarımdan hiç ödün vermedim,32. Haftalarda doktor plesanta yaşlanmış bebeğin gelişimi geri falan dedi ama 36 ya kadar bekledik en son 36 da devlet hastanesine randevu aldım muayene için oradaki doktor da bebek haftasına göre küçük doğum için yeterli hafta bugün yatış yap dinlen yarın doğum dedi,ben çok tedirgindim dediği gibi yaptım sabah doğumhaneye aldılar beni güle oynaya,öğlen suni sancı vermeye başladılar,yürürsen egzersiz yaparsan daha çabuk kurtulursun diyordu ebeler ama ben ayakta duramıyordum sancı vurduğunda duvarları yumruklayasım geliyordu geçtiğinde biraz nefes alıp uyuyordum,5-6 gibi birden kusma ve ishal oldu bende aniden istemsizce bu da doğum belirtisiymiş,derken yoğunlaşmaya başladı sancılarım akşam 8 den sonra artık kendimden geçmiştim ara ara kontrol ediyorlardı beni nstde çok düşük görünüyordu sancılar ondan çok ciddiye almıyorlardı beni,artık saat 21.45 civarı ebeye seslendim çok kötüyüm ben diye geldi muayene etti bebeğin saçlarını gördüm hemen doğuma gidiyoruz bi sonraki ıkınmada kavuşacaksınız dedi dünyalar benim oldu o anda sancılarım bile hafifledi sevinçten doğum odasına girdik saat tam 21.50ydi 10 dk içinde doğdu bebeğim iki kere ıkındım sadece 5 de dikiş attılar ama hiç bi şey hissetmedim doğum bitince hemen ayaklandım 55 kiloyla hamile kalmıştım 65 le doğuma girdim eve geldiğimde 57 kiloydum 😅 biraz uzun yazdım kusura bakmayın şimdi ikinci doğumumu heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer bebeğimin gelişimi falan iyi olurda gelmek istediği zaman gerçekleşir kavuşmamız🙏