Taila Merhaba güzel hamişler benim ikinci gebeliğim hep ilkte geç hissedersin hareketleri diyolardı şimdi bu ikinci hamileliğimde kaçıncı haftada hissederim acaba deneyimli annişlerden yorum bekliyorum teşekkürler şimdiden ❤️
iremby Taila benim ilk hamileligim cokta zayif degilim. Ilk 16da 1 hareketini hissettim sonra 18den itibaren duzenli olarak baya net hissetmeye basladim.
Ozgekin Taila 2.gebeligim 16.haftalarda ara ara hissediyordum ama 19.haftadan sonra net hissetmeye hatta dışardan bile belli olmaya basladi😀😀
Bskrt Taila ben kilolu olduğum halde 17de hissetmeye başlAdım Şuan 19 ama ultrasona göre 20+3 Bayağı hissediyodm özellikle yemekten sonra ve geceleri
Tunurr Canım bir deneyimim yok maalesef yukarda kalsın diye yazıyorum ama buradaki çoğu arkadaş sürekli hissederken ben 21+3 üm 3 günde bi bir kere hissediyorum sadece ilk gebeliğim o putpıtlar kelebek kanatları bende hiç olmadı 🤷🏻♀️ 2-3 günde bir bi defa içimden bişey kayma hissi oluyor sadece 🤔
Aysece Vücut yapın zayıfsa çok daha erken hissetmeye başlıyorsun ben çok zayıftım 16. Haftada çok minik hareketlerini hissediyorsun 18 19. Haftalarda baya başlamıştı 20den sonra hiç tutamadık bizim kızı 😂
Tunurr Aysece valla Canım ben 53 el hamile kaldım şuan 56 yım boyumda 173 gayet zayıfım ama 21+3 üm çok nadir oynuyor oda biley kayma hissi bir kere tembel olacak sanırım 🤷🏻♀️🤗😂
Aysece Tunurr belli olmuyor bebişten bebişe de değişir de doktor da demişti zayıf olanlar daha erken anlayabilir diye ama en güzel hareketler biraz daha büyüdüğünde oluyor ben dışarda elimle saklıyordum bi anda bi sivriliyordu şuan 39+4 üm hala da öyle 😂
Haticeozturk Tunurr aynen benim hissettiğim şeyleri anlatmışın canim Bende zayıfım hamilelikde kilo almadim bebegin kilosu iyi ama şükür 22 haftada daha çok oluyo o his şuan 22.5 deyim çok nadir hareket ediyor ama doktor ultrasonda çok hareketli dedi😀
ebru_ecrin_demir 2 inci gebeliğim ve 18 haftalığım 16 haftadan beri hissediyorum ara ara seyirmelerini ama öyle çok bariz değil düz yattıgım zaman hissediyorum sadece