ErhanKubra Bat 3 Mayıs bugün kan verdim 0 çıktı çok ümitliydim oysaki bu durumu yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı😔
Deletedmom_13 ErhanKubra Ümit olunca olan size oluyor üzülmek sona kalıyor. Hiç ümitle meyin bu tür şeyler beklemediğin anda gelir. Stres sıkıntı etkiler. Kime sorsan salıveridgi anda geliyor. Öyle daha zevkli mutluluk verici oluyor 💁♀️
ErhanKubra Deletedmom_13 öyle evet biliyorum bazen insanın elinde olmuyor. Bundan sonra öyle yapacam Allah ne verdiyse artık takmadım olmadı taktım olmadı demek zamanı var daha
Deletedmom_13 ErhanKubra emin ol faydasını göreceksin. Bende senin gibiydim nasip oldu ama düştü bebeklerim. Bol bol hayırlısı diye Dua gebe kalmak mühim değil. Hayırlısı mühim. Allah tez zamanda sana ANNE olmayı nasip etsin kardeşim ❤
ErhanKubra Mihribancglr daha önceki gebeliğimde aynı belirtiler oldu. Kalbi durdu kaybettim bebeğimi şimdi daha çok istiyorum dayanamadım yaptım ondan
ErhanKubra Deletedmom_13 amin amin inşallah dua ederken hep hayırlısını istedim bende bi düşüğüm oldu kaybettim bebeğimi Rabbim ne zaman nasip ederse
Deletedmom_13 ErhanKubra 2.dusugumu 2 ay önce yaptım. 1. Dusukten tam 1 sene sonda gebe kalabilmistim , tahlil verdim pihtilasma çıktı şimdi onlemi alınacak düşmez diye çocuğum yok ❤