1babymom Kızlar 22 haftalıkta burun kemiği ölçüsü 4,4 m . Tek basına down belirtisi olabilir mi. Sizin kaçtı yardımcı olur musunuz 🙏
Canpolat 1babymom 20+6’dık dün ölçüldü bizimde nazal (burun) kemik 7.4 mm di canım ama belki bizimkinin uzundur baba tarafı burunlar uzun olunca genetik olabilir sana perinatolog mu dedi bence tek başına bu tanıyı koymaz boyun kalınlaşması varmıydı bebek yeterince büyümüş net görmesi lazımdı
Asfdg 1babymom doğum yaptığınız mı benmde 4.7 çıktı down ihtimali falan dedi ama burun kısa diye illa down olcak diye bişey yok falan dedi
1babymom Canpolat kadın doğum uzmanı dedi canım. Yok çok şükür ense kalınlığı iyi. Burun kemiği kısa dendi sadece
Canpolat 1babymom detaylı yaptırdın mı peki bi perinatoloji uzmanına gözük belki ırsi olarak öyledir ufal burnu olacaktır genetik olarak bi detaylı yaptır orda belli olur
1babymom Canpolat bugün detaylı yaptırdım orada söylediler. Kadın doğum uzmanıydı maalesef . Benim küçüklük halimde o şekilde burnum kısa kendime benzetmistim ama o ihtimal bile çok canımı sıktı hersey rabbimsen tabi
Canpolat 1babymom gülüm detaylı ultrasonları kadın doğum uzmanları yapmıyor uzman perinatolog(riskli gebelik doktoru ) yapıyor heryerde aynı bu en kısa sürede başka klinikte ki perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim ihtimallere bırakma
1babymom Asfdg merhaba uzun süre önce sormuşsunuz ama evet dogum yaptım çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim. Evet Tek başına belirti değil. Gönlünüz ferah olsun . Sağlıkla kucağınıza alın inş
Asfdg 1babymom çok teşekkür ederim sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah bebeğinizin 😊 benm de son 4 haftam kaldı bakalım hayırlısı inşallah 🥰