Habibseda İyi aksamalar Perşembe günü 3. Gün embiryosu transferim yapıldı fakat 5. Güne ulaşan hiç olmadığı için dondurma işlemi yapamadık sizce 3. Günde şansımız düşük mü
Denizyldzm Habibseda şimdiden hayırlı olsun inşallah canım sağ salim tutsun 🤗 bence 3.gün dede şans yüksek çünkü kalitesi önemli
Sehrbnon12 Habibseda bende suan 2 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ve 8 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah🥰😘
Habibseda En kaliteli olanı transfer ettik dediler inşallah tutar Allah herkese evlat kokusunu nasip etsin
Habibseda Sehrbnon12 inşallah Allah mübarek günlerde uğraşan çaba veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰
Armess_loya Habibseda niye şansınız düşük olsun kuzum, tutacağı varsa 2. Gün embriyosu da tutar. 5. Gün embriyo olup tutmayanlar da var. Hiç öyle olumsuz düşünme, Allah olumlu ve hayırlı sonuç almayı nasip etsin 🌸
Sehrbnon12 Habibseda benim 5 adet 5.gün embriyom vardı ilk taze transfer yaptık ama rahimde yapısıklıklar vardı tutundu sonra düşük oldular sonra rahim temizleme ameliyatı oldum ve dondurulmuş 2 tane embriyo transfer ettim ve hala 1 tane embriyom var insallah sag salim ikizlerimi dogururm darısı sana insallah su mubarek günler hürmetine 😘🥰