Odilnaz Basakveannesi Ay heycn basıyor demi insani kız ben bile heycanladm suan 5 dyince Rabbım tez zamanda sağlıkla almayı nasip etsin♥️
Mommce edamehmet3 ay benimde oğluşum bı turlu gelmek istemiyor son 7 gün. Nişan geldi 2 cm açıklık var kanalada girdi ama içeride rahat herhalde 🥰🥰🤩😂
Mavistez Son 19 💙 ama ağrılarım çoğaldı bugün dahada arttı sanki 37+2olduk 39a kadar beklesin istiyorum ya korkuyorum 😅
Ebruuuusalman Dilan7 evet sezarysnda 40a kdr bekletmiolar die biliyorum benim doktorum 38de alcam dedi
Mommce Odilnaz vallahi kız öyleler herhalde 😂😂 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım inşallah 😘😍
Odilnaz AspenKarmen 😅😅😅sağ saglim kavuşursun inşallah yavruna teklli rakamlara düştüğün gün post ac😅😍
Tazeanne0134 KagansMom ay bi an kendim yorum yaptım sandım 😂 benimde son 27 ama 1 hafta 10 gün önce gelmezse 🤭🥰
Habus Odilnaz aynen cinsiyeti falan öğrendik daha yeni hazırlıklara başlıyoruz biz 🌸 sizin bitmiş sayılır Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, doğumda da kolaylıklar versin 🥰