Cansuy41 guzel_anne1 eczanede bunun için pedler var su mu yoksa idrar mı olduğunu renk ile gösteriyor yarın alıp deneyin eczacı daha detaylı anlatacaktır
Zuhalsareelif guzel_anne1 bende ole dusunuyprdum vcymıs ama doktora gıtmekde fayda var anlayamıyabılırmıssınjz
ikizleribeklerken guzel_anne1 bende sizin gibiyim sizin kadar sık gitmiyorum ama gidiyorum baskıdan dolayı tekrar gelmiş gibi hissediyorum yeni yaptım yoktur diyorum hiç yapmamışım gibi aynı şekilde tekrar yapıyorum 😀😀 keşke bayram öncesi doktorunuzu arayıp sorsaydınız içiniz daha rahat ederdi
Kendineanne guzel_anne1 ne demek başka aklınıza takılan olursa sorarsınız bilgim dahilinde yardımcı olurum 😍Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Curlym guzel_anne1 Canım ben 19 haftalık hamileyim wcye gidiyorum ,odama tekrar geri geldiğimde tekrar tuvaletim geliyor artık ağlayacağım yani o derece herkes de aynısı oluyor demekki
Gamzess1 Böyle bi şüpheniz varsa bi acile gidin ebeler alttan muayene ile hemen anlıyor aktif su gelişi var mı diye canım için rahat eder bayramda belki doktorunu bulamazsın
Funday35 guzel_anne1 Bende 34 deyim sizin gibi bende sürekli tuvalete gidiyoruz iyice sıklaştı bu haftalarda suyunuz gelse direk sızar tuvaletiniz gibi yapamazsınız yani bacaklardan aşağıya doğru sızar direk 😌