NecipBernaSvey Kızlar bugün cok hasta olduğum icin hastaneye gittim serum takıldı bide antibiyotik ilac verildi hemde 500 lük bana fazla geldi devlet hastanesindeki doktor sana antibiyotik veremem bitek serum verebilirim dedi oda hastanede yok dedi özele gittim ordada serum takıldı kendime geldim bi ağrı kesici takıldı bide vitamin onun icinede antibiyotik kattılar ayrıyettende hap olarak verdi doktoruma yazıyorum cevap vermiyo sizce icmelimiyimm😬
Happymammy NecipBernaSvey yardımcı olmayı çok isterdim ama çok hassas bi konu o vebali almak istemem konun yukarda kalsın görünsün diye yazıyorum canım çok geçmiş olsun 🤗
Derya341986 NecipBernaSvey doktorunun cevap vermesini bekle cnm aslında 1. Trimesterde kullanıabiliecek bir ilaçmı diye internette araştır çünkü trimestere göre değişiyor ilaç kullanımı bildiğim kadarıyla bende antibiyotik kullanıyorum ama 2. Trimesterdeym
NecipBernaSvey Happymammy cok sağol canım benim seruma kattılar zaten ve serumu aldıktan sonra kendime geldim iki serum takıldı ayrıyetten okadar yüksek doz tekrar antibiyotik verince tereddütte kaldım devletteki doktorda hamilesin antibiyotik veremem sana dedi
NecipBernaSvey Ay valla cok kararsız kaldım zaten serumdada verdiler bide ayrıyetten verdi dozuda yüksek geldi yani