Nisao2o Kizlar bebeginizin hareketlerini kaç haftada hiss etdiniz.Bebek hareketlerini nasil anliya bilirim.
guzel_anne1 Nisao2o kişiden kişiye değişir kuzum o ben 16. Haftam da seyirme olarak hissetmiştim, kimisi 20 küsür hafta da da hissedebiliyor böyle karnının içten seyriyot gibi oluyor kasıklarına yakın yerler
gamzenurbozdere Nisao2o 16 haftada bişeler hissettim acaba mı ne dıyordum ama şimdi 19 haftalıgız net sekılde bellı oluyor hareketi hissediyorsunuz ama iki gündür cok yoruluyorum kıpradıvını hıssetmıyorum sankı inş bişe olmaz dinlenme esnasında hıssedebılırsın
Aslnrbl Nisao2o 21 de net bebek haraketi hissettim ilk gebeligim oldugundan öncesi oldu da hissetmedim mi bilmiyorum🤭
Elif0611 19 da balık suda yüzer gibi hissettim 20 de minik minik kıpırtılar kalp atışı gibi 22 deyim7-8 kere hafif tekmeler hissettim
Nisao2o Sdt3456 bende 15 haftadayim minik minik kipirdamalar hiss ediyorum sanki nasil bisey oldugunu bilmediyim için bebekmi diyilmi anlamiyorum
anne-oldum5 Nisao2o 16 da göz seğirmesi gibi olmuştu kasıklarıma yakın hissettim tatlı şeylerde daha çok oluyor 19+3de ilk tekmemiz geldi 🥰
Adaninannesi25 Kizlar bende 26 haftalık hamileyim bebeğim normalde hareketliydi hareketlerinde azalma oldu bu normaldir değil mi?
Zeeynepp Adaninannesi25 olabilir yani bndr gitmiştim onun için, doktor dedi endişelenme zaten günün büyük bi kısmı uyuyorlar demişti