Nurayyy3838 Arkdşlr merhaba bugün kontrlmz vardı 29 hafta 4 günlük bebeğim kilosu 1300 gram ama doktor suyunun ne çok fazla ne de çok az olduğunu söyledi sınırda dedi ne yapabilirim bunun için
hemsirebianne0901 Nurayyy3838 günlük mutlaka havuç suyu tüketin taze bi sekilde suyun artmasında cok faydalı ayni zamanda da bol bol dinlenip su da tüketin
Cks Nurayyy3838 benim suyun alt sınırda olduğunu 26.haftada öğrendik. Şu an 36yı bitirmek üzereyim. Şeker normal çıktı. Su alt sınırda ve tansiyon dengesiz olduğu için her hafta kontrole gittim. Çok şükür olan su da bebeğime yetiyormuş 🙏 kontrollerinizi hiç aksatmayın.
Minigebe hemsirebianne0901 havuç suyunu suyu az olanlara öneriyorlar diye biliyordum yanlış ki biliyorum acaba merak ettim benim de suyum sınırdaydı gebelik sekerinden olabilir dedi doktor şeker yüklemesi yaptırdım
eslem06_ hemsirebianne0901 meraba havuçun suyunu nasıl yapıyorsunuz sıkma makinem yok başka nasıl yapıla bilir
Nurayyy3838 Minigebe evet bende de gebelik şekeri çıktı ama tam sınırda dedi ne çok fazla ne de çok az dedi
hemsirebianne0901 Minigebe bazen doktorlar önlem amaçlı da öneriyor ama tabiki seker problemi yoksa varsa daha cok günlük su tüketimi miktarını artırmak gerekiyor
Minigebe Nurayyy3838 şeker yüklemesi yaptırdınız mi ondan kaynakliysa düzelmiş olabilir mayistaki kontrolumu bekliyorum öğrenmek için
hemsirebianne0901 Nurayyy3838 o zaman beslenme için bi diyet düzeni oluşturmanız gerekli ve suyu bol tüketmenin önemli
hemsirebianne0901 eslem06_ blender ile de yapabilirsiniz havucu soyup dilimleyin içine de bi bardak kadar su ekleyin iyice özdesene kadar blender ile çekin süzgeç yardımıyla süzerseniz elde edersiniz imkanınız varsa kati meyve sıkacağı ile yapılan daha uygun ama onlarda malum cok pahali
Nurayyy3838 Cks bana sınırda dedi ama her hafta kontrle gel demedi aylık kontrllerini ihmal etme dedi