busra2253 Merhaba kızlar 32 de bacakları kapatmak güçlendi kemiklerim acıyor bacaklarım kapanınca özellikle genital bölgemde ağrı oluyor kemik ağrısı gibi orada kemik var mı bilmiyorum ama 😂😂 32 de olukta şikayetleriniz nedir ne durumdasınız
canimbeybimmm busra2253 aynısı 5 6 haftadır vajina kemikleri birleşme noktası bacağımla ve arkaya doğru tüm kemikler ağrıyordu son 3 gündür sanki etlerimi de bıçakla kesiyorlar insan anlatırken tarifte edemiyor ama sırf acımasın diye gece yattığım gibi sabah kalkıyorum dönmek istemiyorum yatakta 🥲🥲🥲
Serooo00 busra2253 aynı şekilde benimde 32 den beri genital bölgede ağrılar batmalar oluyo doktoruma sordum normal artık dedi. Şuan 36+2 yiz git gide artıyo ağrılar ve baskılar🙈🥹☺️
busra2253 canimbeybimmm aynen aynen dönmek zor yatakta ayağımın arasına yastık alıyorum ki canım acımasın diye siz kaçıncı haftadasınız
busra2253 Serooo00 oyy daha devamı var demek 🥹🥹😅 doğursamda kurtulsam ya 😂😂 dayanıyorum sorun değilde kilo ve ağırlık yoruyor
canimbeybimmm busra2253 suan 32+5 iz. 40 a kadar şiddetlenip artarsa diye korkuyorum. Dayanılmaz hale gelir
Serooo00 busra2253 aynen öyle canım🙈 yattığım yerden kalkamıyorum şuanda😄 oyüzden alışmaya bak dahası var🤷♀️
Hilalya35 İlk hamileligimde kullanmadım dogurana kadar ağırdı erken geldi. İkinci hamileliğim 36+2 günlüğüm bundada ağrıyordu bir haftadır sağlık ocağının verdiğim vitaminlere başlayınca geçti biraksamda sancım olsada dogursam mi erkenden diye düşünüyorum 🤭🤭