Nuuur0 Kızlar ben 34+4 oldum göğüsümde bi kaşıntı tuttu. Kaşıdım baktım göğüs ucuma ve biraz sıktım çok az bi sıvı geldi. (Bir damla sadece çok küçük) hemen bıraktım tabi sonra. Sizce normal bi durum mu ? Sizin de geliyor mu bu haftalarda ?
Busakkk Nuuur0 benim de kaşınıyor da böyle bişey akma gibi olmadı da böyle ucunda bişeyler akmış da kurumuş gibi oluyor 34 bizim de
serapinci Nuuur0 normal ama siz sakin sıkmayın bidaha erken doğumu tetikler iş öyle duymuştum ellemeyin hiç
busra2253 Nuuur0 ben 32. Haftadayım 31 den beri iki göğsümdende sütyenime leke oluyor ucunda ter gibi damlacıkta gördüm ama ağrı yok büyüme var
Merve-0535 Nuuur0 erkenden süt gelme olabiliyor. Ama oynayıp da akitmayin diyorlar. Hem bebeğin ilk sütü. Hemde erken doğum tetiklerms oynadıkça. Tabi Allah korusun. Benim gelmedi. Ama sanki göğüs ucu kurumuş gibi. Şuan 34+2 haftayim ❤️ 36 gibi lansinoh krem sürmeye başlıcam inşallah
Nuuur0 Merve-0535 bende erkenden sürmeyi düşünüyorum. Gümüş kapları da 2 günde bir alıştırın diyorlar
Gamze68777 Nuuur0 normal ama sıkmayın sakin bir daha 35deyim doktor kremi bile ovalayarak sürme, erken doğum olur dedi
Hazalaskin Nuuur0 canım benim daha 28 haftalıkların gelmişti o sıvı süt sağma makinemi denerken kolostrum sıvısı yani ağız sütü gibi bişey gelmesi normal bi durum korkulacak bi durum yok demişti doktorum
syhnbebek Nuuur0 bende de aynı durum olmuştu sanki akmış da kurumuş gibi doktorumuza sordum nazar değer nazar söyleme kimseye ve elleme sakın o çok kıymetli demişti 🥰 şimdilerde 36 olduk hala aynı beyaz sıvı gelmiş ve kurumuş oluyor ☺️
Busakkk Merve-0535 ben kullananların çok memnun olduğunu duydum henüz almadım ama alıcam bende ya yara olmasından iyidir