• Sağlık
  • Hafif şiddetle düştüm rahimde ağrı var yardım

Bi kaç gündür kendimi zorlamadan bayram temizliği yaptım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür dün işim bitti bu gün dinlendim her neyse akşam üzeri eşim işten geldi beni kanepeye doğru şakalaşırken çekti bende haifif şiddetli düştüm

Koltuğa düştüm ordan ani hareketle kalktıktan sonra bi sancı başladı kasıklarıma şimdide rahimimde baskı var

Hastaneye gitmem gerekiyormu kanamam varmış gibi his var ama kanama yok aşırı bi koyu akıntı var

Ozge, başlığı Hafif şiddetle düştüm rahimde ağrı var yardım olarak değiştirdi.

Busrabens ben iki kere o kadar şiddetli düştüm ki hele ilki korkunçtu popo üstü düştüm ve soluğu hastanede aldım ultrasona girdim Allah’a şükür hiç bir şey yoktu doktor popo üstü düşünce korkmayın ama göbek üstü düşmek çok tehlikeli plesentanın bebekten ayrıldığını defalarca gördük demişti.İkinciyi de popo üstü düştüm her ikisi de merdivenlerden oldu bu arada.🙈İkinci de doktora gitmedim bebek hareketlerini takip ettim evde her zaman ki gibi olduğu için gitmedim.Siz yine de bi gidin ama çünkü gebeliğin başları sizin ve bebek hareket etmiyordur henüz sanırım o yüzden anlayamazsınız,benim sanırım 24.hafta falan düşmüştüm kasıkta değilde kuyruk sokumu,bel ve popo da şiddetli ağrı olmuştu aylarca oturduğum yerden kalkamadım kendi başıma.Çok geçmiş olsun.

Busrabens ya cok şükür canım üzülme sende bende 8 haftadayım ama cok gaz sancım var ya bu normal mi acaba baska da belirtim yok cok nadir kasıklarım agrıyo o kadar

Sehrbnon12 teşekkür ederim canım gaz sancısı bende de başlarda çok oluyordu ama geçti artık rahim genişlediği için sancı yapıyormuş bende

Busrabens bende kalp atısını duydum ama hala belirti arıyorum ve belirti olmayınca korkuyorum ne bilim