Zeyho Selam arkadaslar ilki oglandı mete koyduk ismini şimdi kıza hamileyim uyumlu ve anlamlı bi isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum ☺️
Zeyho Izm123 saglıkla gelsin ☺️ Oglandan sonra kızın verdigi hissi yadırgadın mı hiç? Ben hep kız istiyodum ama ögrenince baya bi garipsedim 🙈
Deletedmom622772 Zeyho valla benimde öyle ben artık en son ne olacaksa olsun diyip birini seçtim 😂 cümlemizin İnsallah 🤍
Deletedmom622772 Zeyho keşkee ya ben bazen karnıma annecim hangisini istiyosun bi tepki ver işaret yolla işimiz kolaylasın diyorum tık yok 😂 bizim babamız aşırııı zor isim konusunda ondan karıştı her şey 🥲
Zeyho Deletedmom622772 bizde de benimkinin sürekli saçma önerileri ve istekleri var 🤦🏻♀️ İlk çocuga yallah diye 3 isim birden verdi doyamadı hala 😂
Deletedmom622772 Zeyho yaaa bizim ilk o yüzden görmemişin bebeği olmuş hesabı paylaşamıyoruz ne koysak 😂😂 benim eşim sürekli aşırı değişik isimler koymaya çalışıyor maalesef yaaa en son Ahenk olsun dedi orda koptu film seveni vardır dw benim için fazla değişik 😂