Yumiyum Transfer öncesi Estrofem - Climara forte bandı ne kadar süre kullandınız ve bunların yan etkilerini yaşadınız mı?
Deleted4445656 Yumiyum estrofemi 2 aya yakın kullandım sonra üretimden kalktı artık pek bulunmuyor oksapar iğneye ve progestana devam ediyorum ben herhangi bir etkisi yok ilaçların
Huriye1996 Yumiyum estrofem yumurta toplandığı gun başladım 9. haftada bıraktım, diğer dediğinizi bilmiyorum kullanmadm
Sugarsm Yumiyum estrofemi hiç kullanmadım piyasada bulamadık bu sebepten climara forte bant kullanıyorum belime yapıştırmayı tercih ettim yani yok gibi birşey. Yan etki hiç yaşamadım şimdilik.
Sehrbnon12 Yumiyum suan 9 haftaya girdim estrofem transfer yaptıgım gün basladım ve suan bıraktım o dediginiz bantı falanda kullanmadım
Yumiyum Sugarsm Aa beline yapıştırıldıgıni bilmiyordum ☺️ gebemisiniz peki şuan hala kullaniyormusunuz
Sugarsm Yumiyum vücutta birkaç yere yapıştırılabiliyor hemşire bilgilendirdi ben en görünmeyen yeri tercih ettim :)) transferimi oldum 9. Gündeyim. Hemşire eğer hamilelik olursa 3 ay bu bantlara devam dedi.
Yumiyum Sugarsm hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰 5. Gün embriyosu mu konuldu? Bu süreçte başka ilaç kullanıyor musunuz estrofem progesteron gibi
Sugarsm Yumiyum inşallah rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin 🙏🤍 5. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. 7 adette dondurduk. Bakalım bundan sonrası heyecAnlı bekleyişe geçtik. Sizde durum nedir sürece başladınızmı başlamak mı üzeresiniz.
Yumiyum Sugarsm evet bnde transefer süresini bekliyorum estrofem içiyorum 🌺 sanriim 10 güne kadar transfer olurum inşallah emeklerimizin hepsine değer 🙏☺️
Aslaninannesi01 Yumiyum bnde tüp bebekle çocuk sahibi oldum bu iki ilacı da kullanmadım ne işe yarıyorlar
Aslaninannesi01 Yumiyum ikisini de kullanmadım isimlerini duyuyorum ama hiç arastrmamstım internetten iyice araştırayım blki ikinci Transferde verirler
Asli312 Yumiyum Estrofemi 12. Haftaya kadar kullandım ben Climara forteyi transferden 2 hafta önce başladım transfer günü son bandı çıkardım birdaha kullanmadım Ama diğerlerine 12ye kadar devam ettim
Leyyaall Yumiyum 8 haftaya kadar kullandim climara forte banti dogum yapalo 1 hafta oldu hicbir yan etkisi olmadi cok sukur
Yumiyum Aslaninannesi01 her hoca farklı ilerliyor sanırım anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyo transferinde âdetin 3. günü estrofeme başlıyor Climara bandıda hastanin durumuna göre başlıyor veya transferden sonra başlıyor