Benim arkadaşlarımdan biri doana aldı 6 ay bile kullanamadı bebekte iriydi içine sığmadı evet 6 ay için güzel ama sonra onu 2. El sitesinden satıp kendine bugaboo mu ne ondan aldı şu an 16 bin tl sanırım port bebesiyle beraber satılıyo çok iyi bir marka bildiğim kadarıyla ama katlanmıyo işte üst kısmı çıkıyo öyle koyuluyo şahsen benim arabama sığmıyor, bir diğer arkadaşımda mima maxi mi ne varya ondan aldı o alırken 15 bin flndı tabi şu an 27 bin tl olmuş herkeste onu beğeniyo ama mümkün değil normal bi arabaya sığması kızın kendi arabasına sığmıyodu mesela eşiyle arabaları değiştirdiler jeepin varsa al yoksa aman uzak dur çok ağır yorucu hantal bence görüntüsü güzel diye çok beğeniyo herkes ama ben pek beğenmiyorum ve daha çocuk 1 yaşına girdi cybexin küçücük olana katlanandan mı aldam bu çok yoruyor diyor kendiside bende cybex in mios modelini beğendim be onu aldım aslında zaten kolay kapanan pratik bide arabamın bagajına sığsın diye düşündüğüm için onlarda gördüm çünkü ne kadar zor sığmaması , kucağında çocukla kapatamıyorsun tek elle o kötü benim cybexin çok iyi daha kullanmadım ama evde her gelene kaptığ gösteriyorum herkes çok beğendi arkadaşlarımın çocuklarını bile evin içinde bindirdim ahahah bu arada puset ve araba koltuğuyla beraber bebek arabası 18.250 tl ye geldi yağmurluk hediye bide yana takılan bardaklık vardı onu aldık 500 tl gereksiz aslında ama eşim istedi bende itiraz etmedim tek bebek arabası 14 bin sanırım ama puset şart zaten 3,500 tek pusetti araba koltugu hediyeydi zaten