Seher1316 Bursa’da hastane ve doktor arıyorum. Gebelik takibi ve doğum için. Muayene ve doğum ücretleri hakkında da bilgi verirseniz sevinirim 🌸
ogrencianne35 Seher1316 ben embiye yılmaz a gittim kendi muayenehanesi var doğum da hayat hastanesinde yaptım
Seymadefne Seher1316 Özlem balliya gidiyorum özel hayat Hastanesi’nde çok memnunun genç ve çok tatlı bir bayan isindede çok başarılı
Seher1316 ogrencianne35 peki doktor ayriyeten doğum ücreti aldı mı yoksa sadece hastane mi aldı birde ne zaman doğum yaptınız ve ne kadar ödeme yaptınız
ogrencianne35 Seher1316 hayir hastaneye 3750 lira ödedik doktor ücretini hastaneden alıyor 2021 haziran da doğum yaptım
Feyzarda ogrencianne35 kac gün kaldiniz, dogum harici para aldılar mı sizden ,bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Seher1316 BirFeyzaBirBebek neşe solak korkmazer e aldım randevuyu esentepe de acaba muayene ücretleri ne kadar
Mormenekse234 Hayat hastanesi nazmiye Şentürk. Çok ilgili ve tecrübeli ve bir kadın. Ben cok memnunum
Denzk Seher1316 Medicana volkan aksakallı önerirdim ama artık aşırı kalabalık şuan sıradayım 11 de geldim. Bildiğiniz devlet hastanesi gibi olmuş. Aral atalay iyiydi onu duydum yine medicana da müzeyyen uyanık var kendi doktorum olmasa bunlara giderdim