Esra1990 Gecem1 bende aynıydı ben abartısız 1 ayı geçgin yatağa her yattığımda birden kalkıp geziyordum balkona çıkıyodum boğuluyorum resmen ama azda olsa geçti çok şükür uyuyabiliyorum enazından
Ecceee Gecem1 aynı durumdayız..23 haftalığım ben de bugün oturup bi saat ağladım kendimi durduramıyorum resmen..hormonlardan sanırım her türlü olumsuzluk inanılmaz büyüyor gözümüzde..Allah eşlerimize sabır versin 😁🙏
Edanaz Bende de var o çok kötü durumdayım aglıyasım geliyor 34hafta benimde canım günler gelsede doğursam diyorum
Ssmerve10 Gecem1 aha canım o bende de var sen nasıl hissediyorsun kendini bende aynı durumdayım ve daha yeni hamileyim
Bebisinannesi01 Gecem1 bendede anksiyete var bi kac haftadir ara ara banada boyle olmaya basladi ilac kullaniyomuydunuz daha oncesinde
Ssmerve10 Bebisinannesi01 sizde ne zamandan beri anksiyete var benim ikinci gebeliğim ama doğumdan korkuyorum oğlum var seseryan oldum şimdi olsam kalp çarpıntısı falan çok korkuyorum geçen sene başladı bende de anksiyete malesef aşırı derecede ölüm korkusu var bidesizde de var mı
Bebisinannesi01 Ssmerve10 bende cok uzun yillardir var birsey olacak duzelemeyecegim korkusu var canm malesef ilaci hamile kalinca biraktim insaulah tekrarlamaz cok zor bi hastalik allahim sifa versin inslalh