Lylaars Kizlar ben 27 hafta 6 günlük hamileyim 3 günde bir kilo almışım gram sekeeli cikolata yemeden bu nasıl olabilir sizce aşırı da beslenme dim cok üzgünüm bu kilo alma hiç rutine binmeyecek mi bu arada okspae kullandığım için korkuyorum çok kilo almaktan ne olur yardımcı olun
La_le Lylaars canım ben 1 ayda 4 kilo aldım ekmeği vs hamur türlerini bıraktım kilom birazda olsa yavaşladı 1 buçuk ay ayni kiloda kaldım sonra yine almaya başladım oda ekmekgi herşeyi kesmeme ragmenb
Mamacool Lylaars cnm kilo almamıssındır karbonhidratı cok tüketince vucut su tutuyor ve buda tartıda kilo olarak cıkıyor bende dün tartıldm atıyorm 60dım bugun tartldım 61 idim cnku dun karbonhidratı cok kacırdım karbonhidrat sadce tatlı yemek degildir hamur isi degildir pilav, bulgur vs bunlarda su tutan gıdalar bilginiz olsun😊
Fatmakcrr Lylaars kullandığınız ilaçlar da kilo yapabilir. Hamilelikte kilo almak zaten normal tabi aşırısı korkutabilir ama siz bilincindesiniz. Bundan sonra daha dikkatli olun. Naçizane tavsiyem😊
irem-Dora Lylaars ödemdir kuzum o endişe etme, son trimesterda kilo alımı hızlanıyor malesef, bebiş de haftalık 250 Gr almaya başlayınca bize de yansıyor 😊 doğumdan sonra hepsini veririz Allah’ın izniyle, onlar gelişsin de ☺️
Lylaars La_le yani çok şaşırdım cidden günde en az 2 litre su içiyorum hareket siz bir yasamjm da yok ama günde 2 tane demir verdi artık doktor
Minigebe La_le Lylaars bende 1 bucuk ayda 10 kilo aldım ama her öğle ogunumde firinda patates günde 2 çeşit tatlı yiyordum ekmeksiz doymayanlardanım malesef simdi porsiyon küçülttüm sıkıntıdan yediğimi fark ettim onu kestim girip çıkıp atistirmiyorum öğün halinde yiyorum aralarda meyve falan suan sabit 55te kaldım 6 aylık hamileyim bi 3 4 kilo daha alırsam ideal olacağını söyledi doktorum
Lylaars Fatmakcrr evet gerçekten hersey kilo yapoyor daha da dikkat edeceğim özellikle bayram da tesekkur ederim))
Lylaars Minigebe anladim gerçekten kilo almak zor bir durum dikkat edin )) hayirlisi ile kucağımıza alallim da bebekleri mizi