Wonderful_mom Kizlar cok sukur dogurdum.. sezeryandan 6 saat önce çıktım.. gaz sancim cok var ölüyorum ne tavsiye edersnz 😭 ve bebegim uyuor hep emmiyor lutfen oneri verin 😭😔
mrs_elisah Wonderful_mom boool yürüyüş. Çok zor biliyorum ama en iyi o geliyor. Ve kayısı hoşafı iç hemen. O çok fayda veriyor
Zeyneb12 Wonderful_mom canım benim öncelikle gözün aydın. Gaz sancısı İÇİN kendini zorlama o illa ki çıkacak. Ben çıkmadı İÇİN bir şey yapmadım o çıkacağı zaman zaten karnına dalga veriyor o anlarda ıkınmaya çalış yeter. O dalgalanma faz sancısı geldiği vakitten sonra max 45 dk içinde biter gider. Bebeğini de 2 saate bir uyandır şekeri düşüp sarılığa yakalanmasın lütfen uyandır buna dikkat et. Benim bebeğim de uyuyordu sütüm yoktu doktor orada mama başladı şükür sarılığa yakalanmadık. 💐 eve çıkacaksın ve bebişinle yeni güzel bir hayat seni bekliyor 😊
Deletedmom727271 Gözün aydın canım. bol bol yürümen lazım gaz için. bebeğin de sürekli uyur evet şekerinin düşmemesi için uyandırman gerek ayak altlarını gıdıkla, üzerini çıkar kollarını bacaklarını kımıldat vs uyansın 😊
Dark Wonderful_mom bol bol yürüyün. Gaz daha kolay çıkıyor. Ayağınızı sıcak tutun. Varsa şekersiz kayısı suyu için. Bebeğinizi şimdilik 1.5-2 saatte bir emzirin. Surkeli uyur zaten önemli olan saatini geçirmemek. Yarım saat memede kalsa toplamda yeterli
Aysencim Wonderful_mom kayısı suyu kayısı kompostosu cok iyi gelir canım. Bebeğin hayırlı olsun canım benim 🌸 spinal mi oldun
Ahsen1_ Wonderful_mom ayyyy doğurdun mu 😲😲😲😲 kız daha iki gün önce gün konuşuyorduk Allah anneli babalı büyütsün 💐🙏 geçmiş olsun 🤲🤲
Nazenin1551 Wonderful_mom Kardeşim sana komposto yapsınlar bağırsakların için Kefir içebilirsin rahatlamak için sade olsun kefirin Bide bağırsakta gaz birikmesine eski insanlar yaparmış ama faydasını görürsünüz emin ol 1 dilim ekmeği tavada ısıtıp başka bir tavada sirkeyi ısıtyosunuz üzerine nane ekip vücudu çok yakmıcak sıcaklığa gelince karnınıza koyuyorsunz geçenlerde eşime yaptı görümcem faydasını gördük bağırsak üşütmesinde gaz birikmesinde yapıyoruz bu tarifi İnşallah işinize yarar bizede dua edin 🌹
Aytiii Wonderful_mom şükürler olsun Rabbime, sizin için dua ediyordum dünden beri…nasıl geçti? kendinizi nasıl hiss ediyorsuz, bebek saglıklı mı?
Wonderful_mom Aytiii Allah gonlune gore versin insaAllah cnm sizin dualarinizin sayesinde belki suan ayaktayim.. anlatacam hiakayemi toparlaninca bebegm minnacik 2500 gr
Aytiii Wonderful_mom çekisi iyi canım komşumda sezaryan oldu aynen 2.500 gr ve çok şükür saglıklı, 5 aylık oldu. Hiçbirşeyi stres etme sütüne etkisi olmasın, sıcak duş alırsın düzekirsin inşallah canım ögle sevimki Allah biliyor. Rabbim seni ve bebegini korun Amin