1babymom Kızlar lütfen yardım edin içim içimi yiyor. Bugün detaylıya girdim 22 haftalıgım burun kemiği kısa dendi. (4,4mm) ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim basına gelen var mı lütfen
Motherandbaby 1babymom öyleyse inşallah bir sorun yoktur. Diğer organlarda da sıkıntı çıkıyor down sendromu olunca. Benim burun kemiği ense kalınlığı normal. İkili testim de iyi çıktı ama detaylıda bebeğimin böbreğinde genişleme bağırsaklarında parlaklık çıktı. Ben de korkuyorum. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
1babymom Motherandbaby amin amin. Düşüncesi bile ne kadar yıpratıyor 😞 rabbim evlatlarımızla sağlıklarıyla imtihan etmesin hiçbirimizi 🤲🏻
1babymom Motherandbaby böbrek ve bağırsak icin ne dedi doktorunuz down şüphesi mi. Netten baktığım kadarıyla çok çok ufak %1 lik bile bi sıkıntı olursa dr söylemek zorunda kendisi adına. Birçok bu sorunları yaşayan gördüm hepsi sağlıklı insallah bizimde öyle olacak dua edelim
edis22 1babymom icinizi ferah tutun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz meleginizi hepimiz insallah🤲🏻 keske dr’unuza sorsaydiniz bi problem varmi diye
Motherandbaby 1babymom perinatolog bu belirtileri gördüğüm için bebeğiniz için yüzde yüz sağlıklı diyemiyorum ama hiç bir şeyi de olmayabilir dedi. Kendi doktorum ise daha iç açıcı konuştu kalbinde bir sorun olmadığını ve değerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi. İnsan düşünmeden edemiyor işte kötü olasılıkları.