Kevsermucize 31 haftalık hamileyim bebek rahmime çok baskı yapiyo bugün oldu bu neden olabilir doğum belirtisi olabilir mi ilk gebelik olduğu için bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Eso2121 Kevsermucize merhaba benmde öyle ama bn daha 26 haftalığım . Acaba sebebi nedir bnde merak ediyorum
Buseyllzr Kevsermucize büyüdüğü için alanı daralıyor birde dönmüş olabilir canım pozisyonuyla alakali sancin agrin ve kanaman yoksa endişe etme
Dark Kevsermucize büyüdüğü için olabilir, bebek ters dönmüş olabilir, enfeksiyon olabilir. Doğum belirtisi için çok erken. Gene de doktora soylersiniz
Kevsermucize Eso2121 bnde anamadim bugün oldu rahmin tam üstüne baskı yapiyo alt tarafımdan hisediyorum
Buseyllzr Kevsermucize olabilir canım bende 32.haftamda aynı şeyleri hissediyordum kontrole gittim aynı hafta sordum bebek erkenden doğum pozisyonu almış baş aşağı duruyor simdiden dedi doktorum iyi biseymis aslında baskı yapıyor dedigimde bundan kaynakli baskı demişti
Kevsermucize Buseyllzr Ayn bnimki de asada resmen alt tarafımdan hisediyorum vurmallarini senindemi oyle