Melekxcc Tatlı yemekten kendimi alikoyamiyorum .Ne yaparsam yapayım olmuyor kendimi yine tatlı yerken buluyorum 25. Haftadayim ve şuana kadar hiç kilo almamıştım ama bu ay ki kontrolümde 5 kilo aldigimi gördüm .Sizde de böylemi nasıl başediyorsunuz?
Miiiii Melekxcc ayni durumdayim serbetli tatlidan normalde nefret ederdim suan versen bardak bardak serbet icerim o derece bende 20 ye kadar normaldi nolduysa 20 haftadan sonra oldu balon gibi sistim bi anda 25 haftaligim bende. Hurma iyi geliyo dene istersen canim xok istediginde 2 3 tane hurma yesem iyi geliyo tam kesmiyo ama iste idare ediyorum diyelim bugunden itibaren yememeye karae verdim bide bebegkn sagligi icin bakalim ne kadar dayanabilcem ins uygulayabilirim
serpilctn Melekxcc şekerle alakası yok bnde hep çikolata vezayre yiyorum canım çok istiyor ama bnde seker çıkmadı
Yaseminf Miiiii hurma erken doğumu tetikliyirmus ama doğumu başlatmak için kolay olsun diye 36 haftada başlıyorlar yemeye bize daha erken görünce yazayım dedim
Miiiii Yaseminf ben tatli istegimi kessin diye yiyorum canim cok abartmadan ama tabi dediğinde doğru su tatlidan tiksinseydim keske ya