Marygur Hazingazel ilk hamileliğimde bende yaşadım son haftalara doğru olan bi muayenede önemli değil diye düşünüyorum. Zaten çok azcık bi leke olmalı
Hazingazel TugbaKnalada teşekkür ederim söylemiştir ama ben o arada stresliydim duymamış olabilirim🤦♀️
Hazingazel Marygur evet azdı leke ama nişanmı acaba diye kafam karıştı muayneden sonrada sancım başladı doğuma alıcaktı doktor nst baya sancı çıktı kabul etmedim bidaha girdim nst ye bir saat sonra girdiğimde az çıktı evime geldim şükür yarın bidaha gidicem hayırlısı bakalım doğuma alıcakmı stresliyim benimde ilk hamileliğim bu 😊
Hazingazel Tuba704 çok fazla kastım canım çok yandı o yüzden çataldan indiğimde elim ayağım boşaldı titredi sonrasında sancılıydı ama geçti şükürler olsun bide doğum yapıp kavuşursam oğluma hepsi geçicek inş😍
Marygur Hazingazel anladım canım şuan kanaman sancın suyun yoksa sorun yoktur bence, bu arada haftan gayet normal stres olma sakın geliyosada hoşgelsin saglikla kucagina almani dilerim🙏
Tuba704 Hazingazel inşallah sabaha kadar olabildiğince kendine pozitif enerji yükle Bir şekilde doğacak öyle de böyle de kassamda sıksam da bütün kötü düşüncelerinden arınmaya çalış ne kadar rahat gitersen o kadar güZel geçer Allah yardımcın olsun🙏🙏
Hazingazel Marygur Amin Allah razı olsun kanamam suyum yok kasılmalarom var hafifden karnın sertleşiyo şimdilik okadar sabaha anlaşılcak hayırlısyla
Hazingazel dilanysl inşAlllah canım sağlıkla hayırlısıyla gelsinde bizim acılarımız bi şekilde geçicek unutucaz allahım herkeze kolaylık versin tüm hamilelere Annelere