Ahsen1_ Kizlar bacılar Allah’ izin verirse 5 Mayıs’a dogumum olucak ikinci sezeryanla kesi yerini merak ediyorum aynı yerden mi açıyolar yoksa bir alt taraf üst taraftan mı??? Bilgilendirirseniz 🙏💐🌹 şimdiden teşekkürler
Brnaebu Ahsen1_ benimde 2.sezeryan olacak canım doktoruma sordum aynı yerden mi kesilecek diye aynı yerden dedi bana
iki_tospik_annesii Ahsen1_ Bende 3 ay önce 2 ci sezeryanımı oldum cnm aynı yerden kesiyorlar Saglıkla kavuşursun inşallah miniğine 🌸
minik4550 Merve201119 cok acı oldumu kendinize geldiğinizde bende ikinci sezeryani olucam nasip olursa ama korkuyorum
Cansugamze_ İlki çok güzel geçmişti umarım bu doğumumda öle olur 🥺❤🤲🏻hepimiz için hayırlı olsun inşallah🤲🏻
Ahsen1_ Cansugamze_ amin inşallah cümlemiz sağ salim kurtulalım sağ salim atlatalim şu son süreci 🤲🙏💐
Merve201119 minik4550 benim ikinci daha kolay oldu ben kendim lavaboya kalktım yürüdüm üstümü kendim giyindim Allah nasip ederse ucuncu olacak benim bunda nasıl.olur bilmiyorum ilkinde çok ağrım olmuştu benim bunda okadar olmadi
Baldandamla Ahsen1_ Benimde 2. Olacak ama bilerek girmek biraz daha tedirgin ediyor sanki bende birincide sütü gelenlerin 2.sinde de hemen gelip gelmediğini merak ediyorum;)
Ahsen1_ Merve201119 hemen mi kalktiniz bende olabildiğince kendimi gayret edip bol bol yürüyecem kendimi zorluycam zaten sıkıntılı stresli bir gebelik geçirdim biran önce kendimi toparlamak eski haline dönmek istiyorum bu gayretle dönerim inşallah hemenn
Merve201119 Ahsen1_ yani aynı gün kalktım kendi işimi hastanede kendim görebildim umarım sizde çok çabuk atlatirsiniz🙏🙏