Oykusy7 Merhaba arkadaşlar, doğumdan ne kadar önce alışveriş yapmaya başlayalım ben 27 haftalığım bebek kiyafetlerini aldim sadece 0 3 aylik. Şimdi puset ve anne yani yatağı bakiyorum. Onun dışında neler elzem acaba bi liste yapsak olur mu ki
Hapyymami55 Oykusy7 30 dan önce almayı düşünmüyorum yok sa çoktan alicam da cinsiyeti netlessin istiyorum
La_le Oykusy7 cinsiyetini öğrendiğim günden beri alıyorum valla anca tamamladım şuan 30 haftalık oldum çok fazla yuruyemiyirum belli bı yerden sonra tikaniyorum ben 3.6 aldım hep hemen büyüyor diyorlar hem yaza denk gelcek bol olsun dedim sonra pişik vs şeylerle ugrasmim dedim
Mrvdt 28 haftaligim ama daha odasini aldim bi liste yada onerebileceginiz marka falan var mi alisveriste
Ecz1anne Ben fetal dna testi sonucum gelip kesin cinsiyetini 12. Haftada öğrendim ondan hemen başladık almaya🤣şuan 15teyim 0-3 kısmını tamamladım bile🤣
Minnacksevdack Oykusy7 biz de öğrenir öğrenmez başladık alışverişe. Her ay bir şeylerini alıyoruz , maddi anlamda zorlamasın diye. 🌸
Mrv135 Oykusy7 Kalp atışını duyduktan sonra başladım sanırım. Cinsiyeti öğrenince geçen ay da 3 ayına kadar birkaç şeyini aldım. Bu ay 0-3 kısmını bitirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Bayramdan sonra da dolap ve beşik bakıcam.