Anaadayi Bebeğimin ihtiyaçlarını aldım 10 tane alt üst takımı var kimi uzun kollu kimi kısa kollu bende ne yapacağımı bilemedim tam alt aldım 3 tane üstüne zibinla giydiririm diye ekstra ama zıbın nerden ne alırım bilemedim sizler nerden aldınız uzun mu kısa mi aldiniz ne marka aldınız
annenur Anaadayi bizimki inşallah Ağustos başı ben herşeyini uzun kollu aldım. Yenidoğan bebek çok üşümüş diye duydum. Tamam kat kat ya da kalın giydirmek belki ama mesela bı uzun kollu zıbın altina bı pijama ya da içine kısa kollu ince zıbın üstüne bı tulum şeklinde
dml33 Anaadayi haziranda doğum yapcm başta hastane çıkışı giydiririm sonra kısa kol zıbın tek bike giyer çok sıcak olur buralar e bebektn almistm hepsini kalıplar biraz dar ama
Lulemom Anaadayi ben geçen ağustos 20 de doğum yaptım. Yenidoğana uzun giydirilir dediler. Kız çocuğu bide dediler. Kalında giydirmedim. Alt üst takım giydirdim içine ipli zıbınla. ama isilik oldu her yeri. Sonra havalar soğuyana kadar yarım kollu zıbınla durdu hep. Sıcağı hiç sevmedi. Şuan 8.5 aylık. Hala da sıcağa gelemez.
Pyrz_07 Anaadayi doğum allah nasip ederse temmuz sonunda hastane çıkışlarına ekstra kolsuz zıbınlar tercih ettim antalyada yaşıyorum aşırı sıcak ve nemli bi yer yegenimde yazın doğdu bi hafta bişe uzun kollu giyemedi isilik oldu zıbınla geçirdi yazı yaşadığınız şehre göre alışveriş yapın bence
Deletedmom622772 Lulemom aradıgım yorum ya bende birkac tane ilk günler icin aldım ama temmuz bebeği nasipse demek ki cok gerekli değil Allahtan cogunu askılı- kısa kollu aldım
Btlsa Anaadayi benim doğumum ağıstos ortası görünüyor bursadayım ama tüm zıbınlarını kısa kollu aldım üzerine ince penye takımlar aldım ama onlara bile gerek kalmayabilir bebekler çok sıcağı sevmiyor ben kışa bile pek uzun kollu almadım yarım kol hepsi
Lulemom Deletedmom622772 gerçekten bebeğe göre hareket etmek gerek. Ben isilik olunca doktora sordum, normalde kendinden 1 kat fazla deriz ama sizinki sıcağa gelemiyor demekki dedi. Kontrol ederek giydir dedi. Tek zıbında buldum çareye
Tubmavi Anaadayi 1 haziranda vanda doğum yapıp 50. Gün İzmir’e gişen arkadaşımdan duyduğuma göre aldım İzmir’de kolsuz bacaksız ince zıbın dışında hiçbir şey giydiremesim dedi. Benim de Haziran sonu Temmuz başı doğacak gibi. Vanda soğurum iki haftalıkken İzmir’e gitcem ben de hep kolsuz zıbın aldım 6 ay sonrasını uzun kollu aldım bi iki de kısa kollu var.
Deletedmom622772 Lulemom evet çok haklısınız. bende böyle çook ince, delikli, hava alan kumaştan pamuklu takım şeklinde aldım uzun kollularını eğer onu da istemezse sadece içindeki zıbınlarıyla devam ederim İnsallah yaşadığım yer şimdiden sıcak zaten :) 🤍
mom1111 Anaadayi canım bebek ilk 1 ay sizden 1 kat kalım giyer hassas oldukları için o yüzden ilk 1 ay giymesi için uzun kol gerekiyor sonrası için kısakol alabilirsiniz 1 ay sonrası sizinle aynı şekilde giyebiliyor çocuklar