zamloss123 Kızlar 28 haftada kız olduğunu öğrenmiştik şimdi 34 hafta olduk hala isim bulamadım buraya da bakıyorum hep aynı isimler var. Aklımda Nisa, sena, asel var sizce hangisi güzel ya da bunlar gibi kısa isim önerileriniz var mı?
Berenibeklerken zamloss123 instagramda isinleringerçekanlamları diye bi sayfa var canım ordan bakabilirsin.
zamloss123 asel35ece canım karakter olarak nasıllar kardeşin ve kızın yani sakinler mi Nisa ismi öyle oluyormuş
Deletedmom73711 zamloss123 Arkadaşın kudurmuş belli ki😂 Duru ismi eminim çoğu insanın duyduğu en naif isimlerden, adı üstünde duru saf temiz🤍 Alâ Mavi Ela Eva Mabel Bunlar geldi aklıma 🥰
edibe-gul07 İdil Ekin Umay Evin Sena Feryal Gülce Mihra bunlar güzel isimler. Bizim oğlumuz olacak ben isim bulamıyorum çok zor bir durum isim bulmak hele ki erkek bebeklere
Deletedmom73711 edibe-gul07 Çağan Doğa Deniz Uzay Kuzey Uraz Aras Miran Toprak Marsel Mars Aklıma bunlar geldi🥰
hayirlisi06 zamloss123 👋 ne zaman değişti cinsiyet Dr lar emin olarak mı söylemişti .. İsime gelcek olursak bende Nisa koyacaktım anlamı kadınlar demekmiş bana birşey uyandrMdi.. Asel koymayın artık gerçekten gına geldi Asel ve Lina dan. Yağmur koycam ben
zamloss123 hayirlisi06 15 haftada yüzde yüz demişti canım bende öyle emin söyleyince başka kontrollerde sormadım çevreden sor her gittiğinde dediler sordum kız dediler sonra her kontrolde sordum kız dediler. Aseli ben bekarlıktan beri çok seviyordum o zaman bu kadar yaygın değildi şimdi gerçekten herkes koymaya başladı benimde içime sinmiyor da seçenek olarak kaldı. Nisa nasıl sence 😊
Annesininportakali53 zamloss123 masallah ne kadar geç cinsiyet değişmiş valla kız isimleri o kadar uçsuz bucaksız ki seçmekte insan kararsız kalıyor sizin yerinizde olsam isimler kitabı alırım arkadaşımda vardı anlamların birlikte onu bir gözden geciririm eminim işte bu diyeceğiniz isim çıkacaktır
zamloss123 Annesininportakali53 cinsiyet değişmemiştir de doktor yanlış görmüştür canım bende de suç var kontrollerde sormadım hiç. İsimler internette de çok var bakarken sıkılıyorum çoğaltmak için saçma bir sürü isim eklemişler