Duha35 Kızlar 32 haftalıkken rapor almıştım. E devlette raporumun alındığı belli oluyor. İşveren bugün hesabıma maaşımı yatırmış. İsvereni aradığımda maaşı çekip kullanabilirsiniz denildi. Ben bu parayı alsam sorun olur mu . Bu ücreti SGK vermeyecek miydi
Demirssmomm Duha35 Bazı iş yerleri maaş olarak yatırıyor. Sgk size yatırdığında geri istiyor. İşveren kullan dediyse kullanın. Ben kamuda çalışıyorum sgk yatırmıyor mesela maaş olarak alıyoruz
Duha35 Demirssmomm özelde çalışıyorum. İşveren doğru düzgün açıklama yapmadı. Maaş olarak görünüyor . Sonradan sorun çıkmasını istemiyorum .
Demirssmomm Duha35 isterseniz tekrar bi sorun bazı iş yerleri sgk sana yatırınca bana ver diyor, bazıları kendisi yatırıyor sonra sgk yatırmıyor yada normal maaşınız kadar mı belki bayram diye güzellik mi yapmak istedi? Muhasebe varsa orayada sorabilirsiniz
Duha35 Demirssmomm en iyisi tekrardan arayıp detaylı öğreneyim . İşveren güzellik yapıp yatırmış olsada SGK yine geri alır mı verilen parayı
1prenses2prensyenigebe Muhasebeci bir arkadaşınız varsa bilgi alın yada sgk yı arayıp bilgi isteyin yardımcı olacaklardır
Duha35 1prenses2prensyenigebe muhasebeci tanıdığım yok. SGK dan öğreneyim yada işvereni tekrar bir arayayım
Demirssmomm Duha35 Sgk geri almaz, sgk size hiç para yatırmaz. Yada dediğim gibi işvereniniz size şunu der ben sana maaş yatırdım, şimdide sgk sana doğum parası yatırdı, sgk.nın yatırdığını bana ver. Siz sgk ile muhatap olmazsınız