Ozden12 Bende 3 gün önce spinal sezaryen oldum bebeğimi sadede bir kere görmüştüm solunum sıkıntısı var diye hemen yatışı yapıldı ilk gün göstermediler ikinci gün gördüm ama dokundurmadılar üçüncü gün yani bugün ilk defa 5 dakika kadar gördüm. Allah hiç bi annenin kucağını boş bırakmasın bi kere kucağıma alamadan bi kere emziremeden böyle ayrılmak çok moralini bozuyor insanın ama güçlü olun bebeğinize dokunmanın tek yolu sütünüz. O orda yatarken sizin onun için yapabileceğiniz tek şey sütünü eksik etmemek. O yüzden moralinizi yüksek tutmaya çalışın Allah’ın izniyle bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelir inşallah
Extreme34 Ozden12 size de çok geçmiş olsun canım.Duygularimi anlayan ne çok anne varmis meğer,her birinizden Allah razı olsun 🤗🥰Rabbım hiçbir anneyi üzmesin insallah🤲🙏
CanselUrgnc Extreme34 yeni olduğu için normal canım zamanla çoğalacak merak etme o bile bebeğine şifa
aslhankrhan94 Extreme34 Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda evladına kavuşursun inşallah 🤲 Moralini yüksek tut sen iyi olursan evladında iyi olur 🥰 Sütünüz de ona şifa olur merak etmeyin 🥰
Haticevrl Extreme34 3 sene önce benim oğlumda 36+4 de doğdu bende pıhtılaşma sorunu var ve ozaman lar doktorun bana yazdığı iğne hiç Bi yerde bulunmuyordu 6. aydan itibaren yazılan iğneyi kullanamadım doktora söylediğimde çare bulamadı ve ben 6.aydan sonra sürekli sanciyla açılmayla gezdim artık dayanamadığım anda acile gittiğimde kalbinin çok yavaş attığını söylediler acil sezeryana aldılar belden uyusyurdular o anda gördüm ama aglamiyodu mosmordu nerdeyse kiloauda iyi gibiydi 2400 doğdu ebesi giydirip yanağıma deydirince ağlamaya başladı sıpa 🥰😅 kuveze gireceğini bilmiyordum son ana kadarda doktorum girmicek kilosu iyi demişti odama çıktım güzel güzel bekledim ama gelmedi kuveze almışlar sürekli sancı çektiğim için ciğerlerine hep şu dolmuş stresten şu yutmuş yavrum ama hemşire geldi annesi yürümeye başla hemen yanına alicaz dedi yürümeye başladım bu seferde tek başına ayakta durabil ondan snra alicaz dedi seni böyle iki büklüm görmesin dedi bütün gece o dikişler le nerdeyse koştur dum hastanede bir an önce toparlanım diye ertesi gün artık iyiyim dediğim zaman hemen aldılar yanına benden önce babasıni da almışlar eşim söylememiş uzulmiyim diye Bi yarım saat gördüm dokunmadım ama izledim öyle ertesi gün doktor çıkabilirsin ama istersen bebeğin kuvezden çıkana kadarda kalabilirsin dedi evim uzaktı baya ben çıkmak istedim haftanın üç günü ziyaret saati vardı çıkmadan tekrar aldılar içeri ozaman da gördüm hergun süt getirdim ozaman da 5er dk gördüm kimse zorluk çıkarmadı hergun arayıp bilgide verdiler şunu yaptık bunu yaptık bugün şöyle bugün solunumu böyle diye ama dedgm özel hastane devlette nasıl bilmiyorum
Extreme34 Haticevrl bizim de özel hastane canim,pandemiden sonra kesin kurallar gelmiş,hiç göremedim bu çok üzüyor beni,sizin bebeğinizin durumu düzeldi mi simdi?Umarım iyidir ve hiçbir sağlık sorunu yoktur🙏
Haticevrl Extreme34 şükür suan sağlık sknti miz yok ciğerleri hassasti sürekli ama toparladı şimdi 3 yaşında maşallah kolay kolay hastalanmaz hastalandımida tam hastalanır 😅 biraz geç gördüm kusura bakmayın
Emedko Extreme34 göstermemeleri çok saçma ya ben de hastane kaldım bebegimle birlikte 3 saatte bir gidip emziriyordum. 20 dk kadar bebeğimi görüp geri odama geliyordum .
Alazim Extreme34 rabbim sabır versin inşallah. Benimde oğlum 86 gün yatmıştı ilk 10 gün göstermediler durumu riskli diye ama Allah bi şekilde sabrını veriyor. Sen sadece onu çıkınca besleyeceğin anları hayal et ve içini ferah tut. Şu an onun için için yapabileceğin en iyi şey bu. Allah korusun sütüne etki edip kesilmesin. Anne sütü prematüre bebekler için daha gerekli gelişimleri için çünkü.
Cns322 Yenidoğan hemşiresiyim. İçinizi ferah tutun. 32 hafta iyi bi hafta . Bi solunum sıkıntısı vs yoksa kilo alımı beklenir 1 max 2 haftada taburcu edilir. Sıcak kuvozunde uyuyordur💓
Extreme34 Cns322 merhaba,solunum sıkıntısı geçti,arefe günü doktor aradı,anne -bebek uyum odasindayiz,2200 gr olunca taburcu edecekler,2140 gr oldu,bekliyoruz bakalım.Cok teşekkür ederim yorumunuz için🙏❤