hilaleee Başakşehir cam ve sakura da rahim filmi cekilecegim mayısın sonunda çok korkuyorum kızlar nolur içimi rahatlatacak şeyler söyleyin🙏
Aysekdrt hilaleee çok kısa sürüyo beş dakika öyle ürkütücü bişey olmadığını yaşayarak anladım. Bende senin gibi 2-3 gün nasıl olacak acı agrı olur mı diye düşünerek geçirdim ama boşunaymış geriye sağlık için biraz sabretmek gerekiyor. 🍀🍀
Marblingg hilaleee ben ozel bi yerde çekilmiştim hic agri sizi olmadi teni teknolojik aletlerde hafif adet agrisi gibi oluyo sizin hastane hangi yonetemi kullaniyo bilmiyorum 2 kere cekildim inan kramp gibi bisey ki aci esigim dusuktur
Sedos16 Ben ozelde anestezili cekindim ama inan anesteziye gerke yokmus. Ayrica rahim filminden sonra ara kanamalarim kesildi, tuhaf bir sekilde normale döndüm. Insallah gebelige de katki saglar ☺️
hilaleee Sedos16 ya bende de çok ara kanama oluyor canım ya bide özellikle ilişkiden sonra bı zaman pembe kan geliyo
Sedos16 hilaleee yaa kesinlikle doktora gostermelisin caniim. Polip ya da miyom olabilir.benim de iliski sonrasi kanamam oluyordu polip oldugu ortaya çıktı histereskopi yontemiyle ameliyat oldm poliplerim alindi. Sonra kanamam decam ediyordu.rahim filminden sonra hic kalmadi kanamam. Yikandi mi icim anlamadm