Sennannnamamam1 Gebelim testi yapicam hic belirtim yok yumurta catladikdan sonra 10.gun gebelik testinde cikar mi
Edanurkeskin Sennannnamamam1 10. Gün çıkmaz bence yine 15 gün bekleyin diyorlar bende öyle adetime 12 gün var sadece gögüslerim hassasiyet var test yapsam erken oluyor
Mothersbaby Sennannnamamam1 benim 11. Gün normal kaset testte çok silik çıkmıştı 12.gün erken gebelik testinde direk çıktı
Sezya Sennannnamamam1 ben çatlamadan 9 gün sonra testte gördüm. İncecik bir çizgi çıktı. Kan verdim hemen 22 çıktı değerim
Beyza-M Ben öğrendim çatlama günü olduysa 11.gu de yumurtlama ise 13. Günde öğrendim ilk defa bu kadar erken öğrendim. Dün test yaptım bugünde kan verdim. Adetime daha 2 gün var. Normal test ile öğrendim erken gebelik değil. Bende şaşırdım 🤦
Beyza-M Sennannnamamam1 post açmıştım canım ordan bakabilirsin belliydi çok koyu da değildi ama baya görünüyordu
Novaa Sennannnamamam1 O zaman kesin anlamak için en azından bir 4-5 gün daha beklemeniz gerekir. Yine de yapabilirsiniz ama sonrasında varken hayal kırıklığı olmasın tabii.
Alparslaninannesii Sennannnamamam1 benimki 11.Gunde cikti cnm 15 inde catlamak üzere yumurtan dedi ayin 26 sinda hamile oldugumu öğrendim 18 degerle
Kubos01 Sennannnamamam1 11 gün sabah bembeyazdı bende ona güvenip bu ay da olmadı diyip kendimi dip bucak işe vurdum kafam dağılsın diye akşamına lekelenmem oldu adet oldum sandım ama gelinimizin ısrarıyla test yaptım ve ikinci çizgiyi gördük suan 29 haftalığız