1babymom Mrb kızlar bugün detaylı ultrasona girdim 22+4 olduk. Kontrolde doktorum burun kemiğinin kısa olduğunu söyledi. (Ölçüsü 4,4 mm)Bunun dışında bir problem yoktu. Down açısından risk olduğu icin çok korktum. Başına gelenler yazabilir mi lütfen :(
Nazlimom 1babymom bizimde 5.44 mm di 21. Haftada nifty testi yaptırdık sonuç temiz çıktı bebeğim de sağlıklı doğdu 4 ün altı riskli diolar içinizi ferah tutun💘
Nazlimom 1babymom durumunuz varsa nifty testi yaptirn gerçi bizim temiz cıkınca da benım hala içim içimi yiyordu hamileliğim zehir olmuştu cok zor dönemden geçmiştim başka doktorada gidebilirsiniz ben 1-2 doktora daha gitmiştim onlar öyle dememişti içinizi ferah tutun🙏🏼
1babymom Nazlimom bende öncelikle farklı birkaç dr gitmek istiyorum çok sağolun. Sizinde yorumları okudum sizede sadece burun kemiği kısalığı mı denmişti. Onun dışında bişey denmedi banada çok şükür. Yani ense kalınlığı falan ne bileyim öyle bir durum olsa onlarda farklı olurdu diye okudum hep
Nazlimom 1babymom evet tek bi şey yetmior yani down sendrom olmasına benle eşimin burnu küçük mesela şimdi bebeğiminde minik top burun sizinki de öyledir sağlıkla gelsin 🙏🏼💘