Ozgeozgul Kızlar bir şey yiyim içiyim 15 dk sonra hemen tuvaletim geliyor küçük tuvaletim normal mi ya bugün çok sık olmaya başladı bu 27 haftalığım
Funday35 Ozgeozgul 34 haftalığım ve neredeyse 5 dakika da bir gidiyorum ve birden geliyor sıkışıyorum 🙄 Bu iyi günlerin 🤭
Serapcemre Ozgeozgul son haftalarda tuvalete girip dışarı cıkıcaksın😂on dk sonra tuvalet arayacaksın hahaha normal canm
Ozgeozgul Civcivinannesiii ya başlarda böyleydi ama şimdi ağzıma bir şey arıyım 15 dk sonra tuvaletteyim ve baya da geliyor başlarda çok az gelirdi endişelendim
Kumpr Ozgeozgul ben tuvaletten çıkınca odaya dönerken yarı yoldan tekrar tuvalete gidiyorum bazen 😂😂😂😂 ilerde daha sık olucak geceleri de uykudan uyandırıyor şu aralar 💆🏻♀️
aslansmommm Ozgeozgul bende de oluyo bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı vs normal seyler bunlar egzersiz yapmak iyi gelir ağrılara
Ozgeozgul Funday35 çok teşekkürler biraz rahatladım başlarda da böyleydi de bu kdar sık değildi endişelendim
Kumpr Ozgeozgul korkmayın normal bi durum bebek büyüyüp baskı yaptıkça da çoğalıcak. En zoru dışardayken sık sık tuvalet aramak 😅
Rumuz_07 Ozgeozgul gece sık çıkmiyim diye gündüz su ihtiyacımı karşılıyorum. Ama ne fayda gece kaç kez kalkıyorum birde her seferinde sanki uykuda litrelerce su içmişim gibide bol akıyor😂
Funday35 Ozgeozgul Rica ederim canım son zamanlarda artık sıklaşıyor tuvalete çıkmak bebek baskı yaptığı için idrar kesesine 😌
Ozgeozgul Zuleyhakazan çok pimpiriklendim nedense son zamanlarda yoksa hiç takmazdım azcık gelişimi yavaş galiba onun korkusu var çok sağolun 🙏🏻
Funday35 Zuleyhakazan Valla artık tuvalet kağıdı yetiştiremiyoruz eve 🤭😂 Su nasıl içiyorsunuz ben çok içiyorum ya nedense 🙄 Allah yardımcımız olsun ☺️
Ozgeozgul aslansmommm yapardım bi süre ara verdim tekrar devam edeyim ben o hareketlere yürüyüş yapıyordum sadece
Zuleyhakazan Funday35 bende çok iciyorum canım şu sicaklarda daha çok susuyorum vallaha son zamanlar daha zormuş
Funday35 Zuleyhakazan Haklısın canım az kaldı bebişlerimize kavuşmaya sağ salim sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻☺️