SC290606 Bir hafta on gündür magnezyum içemiyorum midem bulanıyor onun yerine arada maden suyu içiyorum doktora bayramdan sonra gitcem yerine ne yapsam ? Burada 34 haftalık hamileyim
Bkyya SC290606 günlük maden suyunu iç Kızılay erzincanın magnezyum oranı yüksek ben onu içmeye çalışıyorum birde günlük bir kaşık çiğ susam yemeye çalış 🤗 çiğ susamın da magnezyum oranı yüksekmiş doktor onaylı
zehraduman SC290606 magnezyum oranı en yüksek olan maden suyu Beypazarı her gün 1 tane içebilirsiniz arkadaşım da ilacı içemediği için öyle yapmıştı
Rumuz_07 Nergissi bildiğim kadarı ile özel bir ilaç aile hekimi başka suya katılan daha önce yazmıştı ağrılarım bir süre sonra geri döndü tekrar bu magnezyuma geri döndüm piyasada 220 tl ama siz gene bir eczaneye sorun. 2 dr ve bir eczaneci piyasadaki en iyisinin bu olduğunu söyledi
Yarenlisinden SC290606 bir ay önce kalsiyum magnezyum bıraktım midem kalkıyordu soda içip muz yiyorum
SC290606 Çok teşekkür ederim bende maden suyu içiyorum arada kramplar için magnezyum içmeye çalışıyorum maden suyu bu daha çok içim