Acelyaaa_ Kızlar merhaba. 4+2 gebeyim. Ben erkem farketmiştim sol kasığıma bir ağrı yerleşmişti. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor bel ve kaşık ağrısı. Yaşayanınız var mı? Normal mi? Bugün biraz daha arttı. Bende biraz paniğim ister istemez evham yapıyorum 😞
Bsraa59 Acelyaaa_ korkma benimde öyleydi hergün eşime ovduruyodum hatta doktoruma sorduğumda bebek tutunmaya çalışıyo olur öyle korkma demişti
ilkbebekim Acelyaaa_ doktorumuz ilk ayşarda adet sancısı gibi kasık ağrılarının olabileceğini söylemişti, ben o kadar çok kasık ağrısı çekiyorum ki bazen adet olucam sanıyorum. Merak etme, inşallah sağlıkla kucağımıza aşırız hepimiz :)
gazetecimom Acelyaaa_ çok normal. Benim 8. haftaya kadar sürdü ağrılarım. Özellikle kaşık ağrısı adet ağrısı gibiydi. 11. haftadayım yok denecek kadar az oluyor.
Runevrem Acelyaaa_ bebeğin yerleştiği yer çok ağrıyor ben hareket bile edemiyordum o haftalarda yavaş yavaş geçiyor
Merve4680 Acelyaaa_ benim doktorum normal demişti bu agrılar olsun ki hamile olduğunuz belli olsun demişti 🙋🏻♀️Yani kan gelmediği sürece ağrıması gerekiyormuş
Acelyaaa_ Çok ama çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun :) İnşallah hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza ❤️❤️❤️
Prenseslerinannesi344 Acelyaaa_ Acelyaaa_ mrb canim iki kizim 2 sene aralari ikisindedr rahim batmasi kasik agrisi gogus agrisi yasadim normal hele ki ilk gebelikte yani ama 3 bebegime hamileyim suan sadece adet sancısı ve göğüs batmasi bide yemeklerdrn tiksinme yasadim onun harici bir belirtim olmadi korkma yani
Acelyaaa_ Prenseslerinannesi344 çok teşekkür ederim valla ister istemez evham yaptım ama buraya yazınca cok rahatladım🥰 gögüslerimde hiç yok sadece kasıklarım ve bel ama resmen içim rahatlayınca ağlatılalım hafifledi😍🥰🥰
Prenseslerinannesi344 Acelyaaa_ ilk gebelik dimi normal bunlar korkmana gerek yok kanamayoksa Sagsaglim kavus kizina
Prenseslerinannesi344 Acelyaaa_ ay kiz dedim valaahi icime dogdu kiz senin kizin olcak bak Allah malum etti galiba bana ama Rabbim bilir yinede