Beklenenim11 Asmin44 çok çok teşekkür ederim sizin kaçıncı haftanızda başınıza geldi Burdaki doktorlar hiçbişeydemiyolar cıldırcam iyileşir iyileşmez yorum dahi yapmmıyo adamlar ya önemli bişey bu sonuçta gelmiş bana 1 ay sonraya randevu veriyo bide üçüz gebelik
Asmin44 Beklenenim11 13 haftalık o zaman Bi ay yakın sürdü kırmızı kanama 5 gün sürdü ama kahve kanama lekelenme 1 ay sürdü bu durumda doktor ilaç kullanmak ce istirahat dışında yapılacak Bi şey yok demişti
Ebru4077 Beklenenim11 bende de kanama vardı kahverengiye döndü doktor ayrışma var dedi 1ay yattım şimdi iyim çok şükür ama yinede ayağa kalksam da artık cogunlukla uzanıyorum pregestan fitil birde iğne 3 günde gidip vuruldum şimdi 1 haftada vurulucam artık
Beklenenim11 Ebru4077 cok tesekkur ederim canim allah razi olsun bende kan pihtisida geliyor sendede geldimi Borde kac haftalikken basina geldi bu durum
Ebru4077 Beklenenim11 bende bir parça pıhtı düşürmüstüm 13 haftada korkmustuk kanama 13 haftada basladı 2 veya 3 gün sürdü sonra kahveye döndü ama o haftalar içersinde tekrar 2 kere daha kanamam olmustu 20 haftada bitti şimdi 22 haftadayım.Çok şükür iyim
Beklenenim11 Asmin44 banada öyle dedi mecbur yatıcam artık yapıcak bişey yok inşallah benimde düzelirde daha kötüsü olmaz