Sblonbs Benimde 13+1 de ki ultrasonum doktor kıza benziyor ama bacak arasına bakınca da dolu gibi dedi, bakabilir misinizz acaba kordon mu pipi mii 👀
Mrv135 Tospikannesiiiii Aa ben bacak arası fotoğrafını şimdi gördüm kız bu bebek. Benim oğluşun 12. Haftada daha pipi gibiydi bacak arası görüntüsü sizinkinin bacak arası boş gibi.
Tospikannesiiiii Mrv135 evet canım bende de bitane erkek var bu haftalarda net pipi görmüştük ultrason da
yabadabaduu Tospikannesiiiii ya benim bebeşimede aynısını dedi o kadar hevesle gittim ve bencede tahmin etti ama yanılmamak için söylemedi 🤦🏼♀️ baksana aynıı durmuşlar 😂
Efulii charlottececi ilk defa duyuyorm bacak arası bos olup doktor erkek demez illaki doludur doktor görmüştr siz görememissinizdir. Bilimsel olarak olamaz yani😂
charlottececi Efulii illa kanıt mı gerekiyor 🤣 ekleyim. Uzun sure cisiyet ogrenemedim zaten. 15+4 te erkek olduklarını öğrendim. Bu biri. Doktor ulturason görüntüsünü verdiği icin bunun kız oldugunu düşünüyordum. Cift yumurta ikizlerim. Simdi 31. Haftadayız 😁
Buketkara Vallal benimkinde de doktor çok kararsız kaldı hadi bana da yorum yapın bu çıkıntı erkek mi yoksa kız bebeğe mi benziyor :)) https://imgyukle.com/i/Ri55z6
Tospikannesiiiii Buketkara bana kız gibi geldi 3 çizgi diye bir olay var ya seninki neyse benimki de o bence aynı görüntü bende de var 🤣
Tospikannesiiiii charlottececi böyle boş olması normal canım tam ters açı öteki tarafta kalmıştı belki 🤣
Efulii charlottececi tamam bende onu diyorm işte siz öyle düsünmüşsünüz doktorunuz erkek demisse erkektir demek ki pipi gördü ki erkek dedi cinsiyette ki amac zaten pipi var mı yok mu ona bakmak 😇
Efulii charlottececi birde 11+3 yazıyor ultrasonda pipi daha yeni olusıyordur canım haftası cok kücük. Saglıkla dogarlar insallah
Efulii Tospikannesiiiii aynen bende onu anlatmaya calıstm doktor görmüş ki erkek demis yoksa kız derdi önemli olan doktorun görmesi ultrasonda her detay yakalanamıyor malesef😅
Buketkara Tospikannesiiiii bunun bacak arası olduğuna emin olamadım bana daha çok kordonmus gibi geldi kizz:))