ipekveatlas Tospikannesiiiii duruşu da aynı kız hic oğluma benzemiyo ben oğlumu 14+3 de kesin olarak öğrenmiştim. öğrenince haber et kız meraj ettim 😂
Tospikannesiiiii ipekveatlas benim oglana da benzemiyor canım oglum da 12 de net pipi görmüştüm ay başka doktora gidicem iyice merak ettim valla
Minnoss_hatun_ ipekveatlas https://imgyukle.com/i/RhLAC6 Anlıyorsanız birde benimkine bakar mısınız devlete gidiyorum ultrason çok belli degil ama😄
Zeynosunannesii Tospikannesiiiii aynen erkek olsa 14de belli olurdu kızlarda oluşan kabarıklık o muhtemel
Ormanmeyveli Tospikannesiiiii Bencede çünkü erkekte öyle bir çıkıntı oluyor ki anlamamak imkansiz haftanızda büyük zaten
Tospikannesiiiii Efulii aslında ben bunu ultrason videosundan durdurup çektim hafif Bi kabarıklık vardı izlerken bende farkettim ama pipi degildi kesinlikle
charlottececi Efulii benim oglumun da bacak arasi bostu 🤣 @Tospikannesiiiii bence de erkek. Detayli ulturasonda testisleri gosterir doktor 🤣
Mrv135 Tospikannesiiiii Aa ben bacak arası fotoğrafını şimdi gördüm kız bu bebek. Benim oğluşun 12. Haftada daha pipi gibiydi bacak arası görüntüsü sizinkinin bacak arası boş gibi.