Alpaslanannesiii Kızlar tahmini doğum tarihi olarak doktor detaylı ultrasonda 2 Mayıs demişti ama benim sancım var akıntım suyum felan gelmedi böle bi durumla karşılaşan varmı doktorun dediği tarihte doğum yapan
Sibel_l3 Alpaslanannesiii doktorum 6ile 15 Mayıs dedi tahmini doğum tarihine, 7 Mayıs’ta sezeryan günü verdi, benimde ağrılarım vardı dün nst de sancı çıktı 36+5de hastanede yattım durdurdular sancıyı şuan evdeyiz bekliyoruz bakalım
AysenurDogruol Alpaslanannesiii kızımın tahmini doğumu 7 şubattı 6 şubatta doğdu oğlumun 3 mayıs bakalım ne zaman gelcek şimdi yoldayım kontrole gidiyorum anlık kasılma kasıklarımds baskı hissediyorum
Ebrudefne_ Alpaslanannesiii doğum tarihinden 12 gün geç doğdu kizim canları ne zaman gelmek istersek zamanoluyor 😊
ipekveatlas AysenurDogruol benimde oğlum 3 mayıs hadi hayırlısı beklemek cok zorr belirsizlik olduğu için. normal doğum da keske gününde olsa😂
AysenurDogruol ipekveatlas doktorum 4 mayısa gün verdi şimdi çünkü 5 mayıstan sonra şehir dışına gidiyormuş