cinderella ElifKarata yok ya gelmedi napıcaz biz gelmiyo bi kaç gündür belimde hafif hafif bi ağrı var ama oda hemen geçiyo sende de var mı hafiften bel ağrısı
cinderella ElifKarata bi tane bayan burda 3-4 gündür düzensiz çok hafif bel ağrılarım olmuştu yalancı sancı diye önemsemedim meğer Doğum yaklaşıyormuş 1-2 güne doğurdum demişti 🙏🏻🙏🏻
ElifKarata cinderella bzim de öyle olmasın 😂😂😘☺️Abovvv gelsinler diyoruz ama bir yandan da Yusuf Yusuf ben
Zehram Tosbik doğuma bir asır ne zaman oluyor biliyor musunuz gününüz gelip doğmayınca bı de hiç belirti olmayınca
Duyguynrky Esrali61 hıh bir de ben varım 10 gün ama yok yani sanki 10 yıl kaldı 9 ay hızlıca geçti nasıl geçti anlamadım son 10 gün delircem kendimi salmakta istemiyorum ama gelsin artık sağlıkla huzurla 😥
Ebrumert Tgbabsra erkek 28. Haftadayım ama bugün doktora gittim gelişimi 10 gün önde yani 30 haftanın içinde oluyorum onlara göre birde plesentam aşşağıdaymış o ne demekki yani sezeryan olursun normal doğum zor dedi ama erken doğum olabilirmiki