FHKK Merhaba kızlar biri beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim. Pazartesi hastaneye gittim 32+3 olarak göründü, ama şuan adet tarihimde 30+5 günlük gözüküyor.. Neye göre hareket edicem şaşırdım sizce hangisi doğrudur.?
irem-Dora FHKK adet tarihinizi kesin olarak biliyorsanız onu dikkate alın. Benimki kesin ama bebeğin gelişim haftası her gittiğimde farklı bir haftada çıkıyor. Ultrasondan ultrasona da ölçüm haftası değişiyor bu arada. O yüzden doğumlar sata göre hesaplanıyor. Sata göre 36+4 üm mesela ultrasonda 39 falan çıkar kilosu önde gidiyor genetik iri bebek olduğu için
Deletedmom727271 adet tarihine göre hareket edeceksin canım. ultrason sürekli değişebilir. o gelişimi ile alakalı bebeğin.
FHKK Sibel_l3 Tamam canım teşekkür ederim, eşim benimle inat ediyordu çok biliyor gibi doktor doğru söyler diyor bide 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aslhn_22 Geç döllenmeden dolayı oluyor doktorun söylediği haftayla adet tarihinizin uyuşmamasının sebebi de bu
Ikrasmom1 Canım ultrasona İnan bebeğin haftaya göre gelişimini o gösteriyor benimki de iki hafta geride adet tarihime göre ama doktor geç döllenme olmuş dedi