Ogretmen_1 Merhabalar hanımlar😍 Normal doğumu kolaylaştırmak için yaptıklarınızı ve önerilerinizi bekliyorum🌸
Beyzanrr Ogretmen_1 bende 38. Haftaya gircem 12den sonra ben 34 den beri günde 4 tane hurma yiyorum bol bol su içiyorum ve squat yapıyorum yürüyüş yapıyorum bakalım nasıl olcak inşallah hepimizin kolay olur ve 1 avazda doğururuz🤲🥰
Fasulyem2 Ogretmen_1 squat, merdiven inme çıkma ve yürüyüş önerdi doktorum. İlişkiye girmek hurma yemek de faydalı bence ilk doğumumda çok yiyordum hurma son hafta :))
Suleermz Ogretmen_1 37+4 deyiz bizde yürüyüş yapıyorum evde pilates topu ile egzersiz yapıyorum çok yormamak kaydıyla (çok yoruluyorum çünkü) suquat ilişkiye girmek hurma yemeye çalışıyorum pek aramız yok çünkü hurmayla
Seyma_ck Ogretmen_1 pilates,yürüyüş,squat,hurma yiyorum bir de bakalım ne olacak bunlar doktorumun önerisi ve cinsel ilişki rahmi yumuşatıyormuş ama çok zorluyor son haftalar🙄
Ogretmen_1 Beyzanrr amin amin inşallah 😍 çatı ağrısı oluyor mu acaba ? 1 haftadır çatı ağrısı var yürüyüş yapmak cok zor oluyor
Beyzanrr Ogretmen_1 bende yalancı sancı girince bi anda giriyo ve hangi pozisyonda girdiyse sancı öyle kalıyorum çünkü bıçak saplanır gibi giriyo ara ara oluyo bu aralar
Ogretmen_1 Fasulyem2 Peki cinsel ilişki korunmalı mı olmalı korunmasız mı? Doktoruma soramadm bir türlü çekindim
Fasulyem2 Ogretmen_1 korunmasız girebilirsiniz herhangi bir enfeksiyon yoksa eşinizde. Sanırım korunmasız ilişki rahim agzını yumusatıyormuş.
Crnkll Ogretmen_1 korunmasız olmalı canım çünkü spermin içinde birşey varmış o bize suni sancı veriyormuş hatta hastanede bile suni sancı verirken o spermin içindeki şeyden de varmış o yüzden korunmasız olması daha iyi bu son günlerde
aysegulpkr Ogretmen_1 hamileliğin son 4 haftasında pek önerilmiyor aslında . Meninin içinde prostaglandin denen bir bileşen var ve bu bileşen rahim kasılmalarını başlatıyormuş . Erken doğuma sebep olabileceği düşünülüyormuş. Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde . Doğum zamanı gelmiş kişilere öneriliyor çabucak doğurmak istiyorsan korunmasız yap 😂 ama enfeksiyon riskine karşı dikkatli davran hem eşin hem sen
Ogretmen_1 Açıkcsı net bilgim yok ancak burda okudğum kadarıyla doğum sancıları başladıktan sonra ilişkiye girenler olmuştu açılmayı hızlandıraın diye