anne96 kızlar ben her zaman cok ıstahsız bır ınsandım 169 boy 50 kıloyla hamıle kaldım. suanda 13. haftamdayım ve hala 50 kıloyum. bır ay cok kusmayla gectı sımdı bıraz daha ıyıyım sızce cok kılo alır mıyım ıstahım acılır mı acaba bazıları bır donem ıstah cok acılıyor dıyor ama ben bunu hayal bıle edemıyorum cunku hıcbır zaman ıstahlı bır ınsan olmadım 😂
Habus anne96 10 dan sonra bulantılar kesildi bir anda, 12 den sonra iştahım açıldı benim bugün 16 olduk 3 gündür bulantılar yeniden yoğunlaştı ama iştahım hala açık çok şükür☺️ 38 ile başladım, 42,5 kiloyum şu an 🙏
Caglaasya anne96 bende sizin gibi normal hayatta iştahsız az yiyen bir insanım 167 boy 50 kilo ile hamile kalıp yoğun koku hassasiyeti ve mide bulantısı sebebiyle 47 kiloya düştüm şu anda da 48 kiloyum aç karna ama tok karna 48.5 oluyorum bende artık kilo almak istiyorum şuan 13+5 haftalık olduk
anne96 Caglaasya ben de 13+3 teyim bıraz almak ıstıyorum ama cok da sısmek ıstemıyorum youtube da gordum sadece 5 6 kılo alan kadınlar bıle varmıs
Caglaasya anne96 ilk bebeğimde 12 buçuk kilo almıştım ama doğumdan sonra hızla geri verip 52 kiloya düşmüştüm
Minigebe anne96 45 kiloyla hamile kaldım 20 haftama kadar iştahım aynıydı 27. Haftamdayim 55 kiloyu geçtim en son 55tim
Sinem-123 anne96 bende 29. Haftadayım 7 kilo almışım iştahım da normaldir ilk aylar bişey yemek istemedim midem bulanıyordu şimdi son 3 aya girdik hala da aman aman iştahlı biri değilim bende çok iştahım açılır diye bekledim duydum da hep ama öyle olmadı böylesi daha iyi benim için bebişim kilo alsın ben değil 😂