Birgul Busraaaaaaaaaaa12 yeni aldım kullanıyorum bakalım ne olacak, güneş kremini kullanmıştım memnun kalmıştım şimdi cilt tonu beyazlatma eşitleme ve gül suyunu aldım
Deletedmom52620 Busraaaaaaaaaaa12 eğer gebelik yoksa jeuvenile the purest cerave missha bakımlarını öneriyorum gayet kullanan tüm herkes memnun kuru ciltliysen iyi gelecektir
Busraaaaaaaaaaa12 Birgul ya öyle mi bende şu altın bilmem ne serumu varmış baya iyimis birde benim gozenek ve siyah noktalarım var siz ilgileniyorsunuz varmi fikir vereceğin öneri
Birgul Busraaaaaaaaaaa12 keçi sütü sabunu kullanıyorum aynı zamanda çok memnunum ama düzenli kullanmak gerekiyor kesinlikle işe yarıyor ben biraz savsaklamıştm tekrardan başladım. Siyah nokta için bişeu diyemicem özellikle onun için bi ürün kullanmadım çünkü ☺️
DMMC Busraaaaaaaaaaa12 ikisinide kullandim bitirdikten sonra tekrar alamadim ama gayet guzeldi memnun kaldım
Busraaaaaaaaaaa12 Birgul keçi sütü sabunu nerden aliyorsunuz acaba benim cildim kuru da çok soru sordum 🤭
Deletedmom52620 Ben hamilelikten dolayı celenes güneş kremi kullanıyorum mineral filtreli olduğu için Diğer bakım ürünlerim içinde mustela aldım C vitamini alacağım diğerler bakımları çöpe ve rafa kaldırdım.
Deletedmom52620 Busraaaaaaaaaaa12 missha Kore ürünü diğerlerini bilmiyorum ama içeriği ve kullanan insanlardan gördüğüm kadarıyla çok memnunlar ve etkisi oldukça iyi sizde araştırmanızda fayda var keçi sütlü sabun olarak Gano ürünü tavsiye ederim benim arkadaşım kullanıyor oda emzirdiği için benimle aynı cilt bakımı yapıyor. Bende gebelikten sonra bu dediğim ürünlere geçiş yapacağım çok yıprandı tenim.