Gulcingezer Edanurkeskin onu ovulasyon testi olmadan anlatamazsn yaptiginda pik gorursen 24 saat ile 36 saat icinde catliycak demek
Nurem20 Edanurkeskin canım ben yumurtlama gördüm ertesi gün çatlama oldu ovulasyon testi ile takip ediyorum
nilayakinci Canım değişkenlik gösteriyor reglim 14.günü derler ama benim mesela 10.gün akıntım başlıyor öyle anlıyorum en garantisi ovulasyon testi yapmak
Edanurkeskin nilayakinci aynen canım akınto çok erken geliyor benimde öyle ben ovülasyon testi kullandım 14 gün çift çizgi gördüm hatta ertesi gin çatlatdi 4 gün geçti üstünden hala akıntım var topaklandı ama çatlamam devam mı ediyor anlamadım ki
nilayakinci Edanurkeskin ölü spermler de akıyor olabilir tatlım ya tam emin değilim eğer çatlamadan sonra birkaç gün değerlendirdiysen yeterli inşallah güzel sonuç alırsın ♥️
Edanurkeskin nilayakinci değerlnedirdim canım Bakalım ama ölü spermler su gibi akmiyor bu akıntı bildiğin bu kremsi yapi yani
Edanurkeskin Gulcingezer yok canım yumurtlama oldu ertesi günde çatladi testte gördüm zaten 5 gün oldu bu gün çatlayali kadın vücudunu anlamak çok zor valla🤷♀️