Ya3 Hamile anneler neler yiyorsunuz hamilelikte yeme düzeniniz nasıl neler yemiyorsunuz 👼ben gün bir tabak limonlu sirkeli domates salatalık yedim sizler neler yiyorsunuz 🤰🤰🤰
Sevval1 Ya3 ceviz kefir süt yoğurt her akşam salata yemeye özen gösteriyorum onun dışında ne yazık ki yumurtadan tiksindim zorla yumurta yemeye çalışıyorum analık💃
Sarahh Ya3 yanı sırf şunu isteyip hergün bunu yiyiyorum diyeceğim bişey yok aç kalmiyim diye ne olsa yiyorum ama klzımda sadece makarna yoğurt felan yiyodum başka bişeyde istemiyodum
Deletedmom_110 Ya3 az önce uyandım şimdi kahvaltı masasındayım ufak bişeyler yiyorum bir saat sonra meyve tabağı sonra canım ne isterse falan çok da özenmiyorum
Nuraksy Ya3 valla ne bulursam yiyorum 😂😂 meyve sebze yoğurt süt ceviz kaşar peyniri avokado ihmal etmemek gerekiyor
Edabykl Ya3 hergun mutlaka kahvaltimi aksatmadan yapiyorum yumurta peynir zeytin ne ararsan ve ogun arasi olarak findik ve ceviz rondodan geçirdim karıştırıp ondan da 3 tatli kasigi yiyip uzerine mutlaka muz yiyorum 🤭😂 aksamda artik Allah ne verdiyse 😂